Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Intet valg eller

  ingen begrænsninger?

  En del af mængden eller helt  i front?

  Når det skal gøres rigtigt kan du regne med Philips LED teknologi. Vores værktøj til at finde produkter hjælper dig altid med at finde de rigtige produkter, som passer til netop dit projekt. Prøv værktøjet nu.

  LED-belysning til ethvert behov fra verdens førende inden for belysning.

  Find præcist hvad du søger med verdens mest omfafttende sortiment af LED-belysning. 

  Stylish and affordable LED luminaires for every space

  LED-belysning med 
  trådløs lysstyring


  Trådløs lysstyring med Interact Pro og SpaceWise

  Er du også træt af at skulle trække styringskabler, for at kunne tilbyde din kunde en lysstyringsløsning? De dage, hvor lysstyring er besværligt og uoverskueligt er nu forbi. Med Interact Pro og SpaceWise tilbyder vi to forskellige løsninger, der giver dig lysstyrring, helt uden besvær og styringskabler. Du skal blot installere armaturerne, og så klarer du resten via en app til din smartphone.

  Stylish and affordable LED luminaires for every space

  LED-armaturer

   


  Vi har et LED-armatur til alle dine behov.

  Hvad enten om du skal bruge et LED-armatur til hverdagens belysningsprojekter, eller et armatur af høj kvalitet til de mere krævende og komplekse projekter, så kan vi hjælpe dig. Med Ledinaire får du et godt armatur til prisen, til hverdagens projekter, hvor der bare skal være lys. CoreLine er LED-armaturer af høj kvalitet til de projekter der kræver lidt ekstra. CoreLine er også tilgængelig med versioner til trådløs belysning.

  Lighting Design Support

  Philips Ledinaire: Belysning i hverdagen

   

   

  Vælg gode løsninger af høj kvalitet, som holder, hvad de lover.

  Få belysning som du kan stole på med Philips-testede nøglekomponenter. Alt dette til en god pris. Philips Ledinaire – den essentielle serie af produkter, som du kan stole på til belysning i hverdagen.

  Immediate savings with easy-to-fit tubes

  LED-lysrør

   

   

  Det rigtige LED-rør - hver gang 

  Fra kontorer til detailhandlen og parkeringsanlæg til industrien: Hver kunde har sine egne unikke krav til belysningen. Fra optimeret energieffektivitet til det højeste lysudbytte til selv de mest krævende anvendelser.

  The perfect ambience with LED lamps

  LED-lyskilder
  Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.

   

   

  LED-lyskilder til alle applikationer

  Vores omfattende kvalitetsserie af MASTER LED-lyskilder medvirker til at levere lys i høj kvalitet. Vores lyskilder giver dig ensartet farve, høj ydelse lige fra kontoret til lobbyen på et hotel.

  Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance
  Lighting Design Support

  Philips TrueForce: det perfekte skift fra HID til LED

   

  For mange kunder er tanken om at lukke en hel bygning eller varelager ned på grund af renovering en skræmmende tanke. Men med disse LED retrofit produkter er installationstiden 90% kortere samtidig med, at kunderne får en energibesparelse.

  Lighting Design Support

  Support til belysningsdesign

   

  Uanset om det handler om at vinde flere projekter, eller fordi du vil forbedre dine belysningsdesigns, så har vi en række værktøjer og downloads du kan bruge til at forbedrede dine resultater. 

  Lighting Design Support

  Konventionel belysning

   

  Traditionel belysningsteknologi har været den mest anvendte løsning til belysning af gader, bygninger og hjem. Traditionel belysning består af halogenlamper, lysrør, kompakte lysrør, kompakte højintensive udledningslamper og glødelamper.

  Casestudier

  Sedgemoor District Council

  En lysere fremtid for kontrer

   

  Se hvordan belysning skaber et bedre arbejdsmiljø i Sedgemoor District Council

  Verhoef Access Technology

  Massere af fordele ved
  MASTER LED-rør

   

  MASTER LED-rør var det rigtige vælg for Verhoef Access Technology

  Dansk Supermarked

  53 % øget energibesparelse med MASTER LED-rør

   

  MASTER LED-rør var det rigtige valg for Dansk Supermarked.

  Tilmeld dig

   

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at forblive opdateret!

  Find en forhandler

   

  Find din nærmeste forhandler eller partner.

  Kontakt os


  Har du nogen spørgsmål? Kontakt os endelig.

  Læs mere

  Hverdagens helte

   

  Du er professionel, når det kommer til belysning. Ikke amatør eller en med en hobby; du er en sagkyndig installatør. Uanset om du monterer belysning på en fabrik, skole eller i et hjem, har du den rette ekspertise, evner og erfaring til at levere det rigtige produkt - hver gang. Der er derfor, at folk overlader en af de vigtiste ting i livet til dig: Lys.

   

  Mød andre el-installatører

  Installation

   

  I tvivl om hvordan du skal installere vores produkter? Se installationsvideoerne for CoreLine LED-armaturer og vores LED-lysrør

   

  Se hvordan du installerer