Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Hvilken slags installatør 

  er du?

  Real pros, real quality


  Når du skal have arbejdet gjort ordentligt, kan du roligt regne med Philips LED-belysning. Med det bredeste udvalg af LED-lyskilder, armaturer og styrring, kan vi tilfredsstille enhver kundes behov. 

   

  LED-teknologien ændrer sig hurtigt, og skaber en masse nye muligheder. Som et anerkendt navn inden for belysningsbranchen, forstår vi dine udfordringer og kan hjælpe dig med at skabe de rigtige forudsætninger for din virksomhed.

   

  Du er ingen gør-det-selv mand, men en rigtig professionel når det kommer til belysning. Èn, der er til at stole på og får arbejdet gjort ordentligt. Èn, der planlægger ordentligt, arbejder effektivt og hurtigt. En professionel der regner med Philips Lighting. 

  Working day heroes

  Intelligent belysning - vejen frem mod succes


  Intelligent belysning består af LED-lyspunkter og intelligente sensorer, der er forbundet til software, der åbner op for en helt ny verden af ​​muligheder.

   

  Uanset hvad dine kunders belysningsbelov er, tilbyder Philips et bredt udvalg af Interact Ready-lyskilder og armaturer. Alle komponenter, herunder trådløse sensorer og kontakter kan synkroniseres, opgraderes og kan give kunderne lys og komfort, som deres virksomhed fortjener. 

  Nyt: Belysning for velvære med Interact Pro

   

  Belysning kan mere end blot at oplyse et rum. Det kan også booste medarbejdernes moral og motivation og endda hjælpe virksomheder med den udfordrende opgave at fastholde medarbejdere af høj værdi og tiltrække nyt talent.

   

  Med vores nye funktion Tunable White og Lighthing for Well-being har du nu fået to fantastiske nye værktøjer til at skabe de perfekte lysforhold til stort set alle jobopgaver.

   

  Lær mere om Lighting for Well-being og se, hvad det kan gøre for dig og dine kunder.

  interact logo

  En del af mængden eller helt  I front? 

  Når det skal gøres rigtigt kan du regne med Philips LED teknologi. Vores værktøj til at finde produkter hjælper dig altid til at finde de rigtige produkter som passer til netop din projekt. Prøv værktøjet nu.

  Find en forhandler

   

  Find en af vores distributører eller partner nær dig.

  Kontakt os

   

  Har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

  Produkter & Værktøjer

   

  Vores mål er at gøre det nemt for dig at drive din forretning. Derfor tilbyder vi komplette serier af LED-lyskilder og LED-armaturer. Vi har samlet alt relevant information et sted, så kan du hurtigt skabe dig et overblik over hvad du behov for.

  Hvilken slags installatør er du?

   

  Der er mange forskellige typer af installatører. Find ud af, hvilken slags du er med vores installatørtest.