Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Få belysningsdata

  og adminstrer dine

  forretningsprocesser

   

  Citytouch, 
  Siegburg

   

  Se, hvordan man i Siegburg med et innovativt, databaseret CityTouch-system sætter standarden for effektiv, præcis og fleksibel fjernstyring af belysning.

  Lighting asset management with CityTouch workflow app

  CityTouch har gjort livet
  meget mere

  fleksibelt, fordi styringsprocesserne er forenklede og vises transparent.”

   

  - Jörg Hartung, direktør hos Street Lighting

  hartung

  Kundens udfordring

   

  I takt med at Siegburg er vokset, er gadebelysning blevet et stadigt vigtigere element i byens offentlige rum. Mange af de master, beslag, lamper og armaturer der var i byen, var forældede og opfyldte ikke kravene til højeffektiv energi, og belysningssystemet havde begrænsede muligheder for transparent og fleksibel indsamling og deling af oplysninger. Det var tid til en forandring.

  hartung

  Løsningen

   

  Den rette løsning var at installere Philips Citytouch. System managers kan bruge Philips CityTouch til at oprette typekataloger, der gør det nemt at vælge ressourcer og tildele dem til individuelle lyspunkter. Typekataloger for master, armaturer, lamper og beslag omfatter alle ofte og for nylig anvendte typer, tekniske oplysninger og andre oplysninger, der kan konfigureres af brugeren. Typekataloger giver brugere af systemet mulighed for hurtigt og nemt at generere og vise detaljerede oplysninger om belysningsspecifikke processer. De gør det også meget hurtigt og nemt at registrere afbrydelser og udføre vedligeholdelsesopgaver, f.eks. udskiftning af lyskilder.

  Eftersom alle driftsrelevante processer er betydeligt forenklede og transparente, har CityTouch gjort arbejdsforholdet imellem byen og belysningsleverandøren meget mere fleksibel.

  CityTouch

   

  CityTouch er et webbaseret belysningssystem, som giver dig mulighed for at styre og overvåge udendørs belysningen i byen via GSM mobilnetværket.

   

  Vis systemet

  Håndtering af
  arbejdsprocesser effektivt

  Holdet

  Jörg Hartung  

  Executive Director, gadebelysning

   

  Franz Huhn

  Borgmester, Siegburg

   

  Relaterede cases