Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Klimarigtig vej-
  og stibelysning

  Orkester-kvarteret,
  Randers, Danmark

   

  Se, hvordan Randers Kommune fik klimavenlig gadebelysning.

  Grandeville-armaturer i Randers

  Nu er der
  lys i alle

  gadelamper og alligevel sparer vi meget strøm."

   

  -Martin Højholdt, projektleder

  Belysning med GrandeVille

  Kundens udfordring

   

  Randers Kommune havde udarbejdet en klimaplan og ønskede i den forbindelse en klimavenlig gadebelysning. Målet er at reducere CO2-udledningen med 75 % i forhold til 1990-niveauet og at basere energiforsyningen på 75 % vedvarende energi.

  Beboelseskvarter med LED-belysning

  Løsningen

   

  De nye GrandeVille-parklygter fra Philips har indbygget lysdæmpning, hvilket giver en væsentlig energibesparelse og sikrer samtidig en langt bedre og jævnere belysning end før, hvor man slukkede ca. hver anden parklygte om natten for at spare strøm. Ud over det lavere energiforbrug har LED-lyskilderne en levetid på mindst 60.000 timer mod traditionelle lyskilders ca. 10.000. Derfor medfører udskiftningen både lavere energiforbrug og tilsvarende CO2-udledning – samt besparelser på materialer og vedligeholdelse. Samtidig gør GrandeVilles enkle konstruktion og robuste materialer armaturet slagbestandigt og velegnet til brug på udsatte steder.

  GrandeVille LED byder på den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Det klassiske design med rene linjer og robuste materialer gør modellen ideel til bymiljøer af enhver art.

  Det godt afskærmede armatur udsender et klart, hvidt lys, som viser detaljer, der ellers kan være svære at se.

  • GrandeVille LED
   GrandeVille LED
   Idag efterspørger vores kunder et armatur, der både er energibesparende og giver et smukt og behageligt lys. GrandeVille LED byder på den perfekte kombination af funktionalitet og ...

  Relaterede cases