Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Mere og bedre lys
  med minimalt el-forbrug

  Østerbro,
  København, Danmark

   

  Se, hvordan man på Østerbro forbedrede lyskvaliteten med miljøvenlig LED-belysning.

  LED-belysning på Østerbro

  Når vi medregner
  natdæmpningen,

  sparer de nye LED-armaturer 65–70 % af det tidligere elforbrug."

   

  -Thomas Maare, fagkoordinator for belysning

  ParkView-armatur

  Kundens udfordring

   

  På Østerbro var der et ønske om at udskifte de traditionelle kviksølvsarmaturer med et mere energieffektivt alternativ, som både var mere miljøvenligt, besparende og med god lyskvalitet.

  ParkView-armatur på Østerbro

  Løsningen

   

  Områdets veje var tidligere belyst af GV-parklygter med kviksølvlyskilder, men blev udskiftet med ParkView-armaturer med LED-lyskilder. Thomas Maare, fagkoordinator for belysning hos Center for Trafik i kommunens Teknik- og miljøforvaltning, fortæller: ”De gamle GV-lygter gav for lidt, for dyrt og for bleg-hvidt lys. Sammen med Center for Bydesign valgte vi at erstatte dem med ParkView-armaturer med LED-lyskilder. Armaturets design passer godt ind i både nye og gamle omgivelser, og med LED-lyskilder får vi et naturligt, hvidt lys med god farvegengivelse og opnår betydelige energibesparelser.”

  ”Besparelsen i elforbrug og dermed reduktionen af CO2-udslippet er en af de helt store fordele ved de nye ParkView-armaturer,” fortæller Thomas Maare.

  ”LED-lyskilderne giver en reduktion i strømforbruget på ca. 1/3 af kviksølvlampernes, og natdæmpningen giver en anden tredjedel. Så totalt sparer vi 65-70 % af det tidligere forbrug.”

  Relaterede cases