Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Intelligent gadebelysning i

  Los Angeles

  CityTouch,
  Los Angeles


  Se, hvordan man i Los Angeles fjernstyrer mere end 100.000 gadebelysningsarmaturer for at skabe en by, der er bedre at bo i.
  90 seconds video about Ed Ebrahimian

  Med denne teknologi,

  er det så nemt

  Vi installerer og fortsætter."

   

  - Ed Ebrahimian, direktør i Bureau of Street Lighting, City of Los Angeles

  90 seconds video about Ben Ferrari

  Kundens udfordring

   

  Vedligeholdelse af gadebelysningen har traditionelt været baseret på personer, der gennemgår gaderne om aftenen for at identificere afbrydelser – samt opkald fra borgerne. Afdelingen behandler 40.000 af den slags opkald om året. De havde behov for at finde ny teknologi, som kunne forbedre kundeservicen, øge sikkerheden for borgerne og skabe en mere attraktiv by.

  CityTouch safety

  Løsningen

   

  Ed Ebrahimian valgte Philips CityTouch: “Det bedste produkt til den laveste pris. Valget faldt på det fremtidssikrede CityTouch grundet de utallige fordele: Mulighed for fjernmonitorering, automatiske meddelelser om afbrydelser og andre hændelser, nem installation, nøjagtige belysningsoplysninger samt enkel integration med Los Angeles’ eksisterende systemer.”

  CityTouch er en softwareplatform til udendørsbelysning. Den gør det muligt for operatører at overvåge og administrere den offentlige belysningsinfrastruktur. De kan også lagre, visualisere og analysere historiske oplysninger om armaturers ydelse.

  cmyk

  CityTouch


  CityTouch er et webbaseret belysningssystem, som giver dig mulighed for at styre og overvåge udendørsbelysning i din by via GSM-mobilnetværket.

  Vis systemet

  Holdet

  Ed Ebrahimian  

  Direktør i Bureau of Street Lighting

  Relaterede cases