Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Bedre synlighed

  for færre penge

  Palencia,

  Spanien

   

  Læs, hvordan en spansk by er blevet til et bedre sted at bo, samtidig med den har reduceret vedligeholdelsesomkostninger, energiforbrug og CO₂-udledning.

  Oplyste gader om aftenen i byen Palencia, Spanien.

  IntelligentCity er en innovativ

  belysningsløsning, der kan optimere offentlig belysning i form af øget livskvalitet, energieffektivitet og reducerede vedligeholdelsesomkostninger."
  Mand og barn spiller kort på en gade i Palencia med Philips-belysning.
  Folk går rundt i Palencias gader om aftenen og nyder Philips-belysningen.

  Kundens udfordring

   

  Palencias netværk af forældede gadearmaturer var både dyrt i drift, ineffektivt og manglede ordentlig farvegengivelse – og udledte for meget CO₂. Men på trods af dette kunne byrådet ikke finde plads i budgettet til at opgradere 11.000 gadearmaturer.

  Philips oplyste byen Palencia i Spanien

  Løsningen

   

  Byrådet i Palencia, Spanien søgte en fornyelse af deres bybelysning via energiselskabet Clece. Selskabet finansierede udbetalingen til opgraderingen, hvorefter Palencia skulle tilbagebetale investeringen ud af besparelserne fra det nye lyssystem.

   

  I den første fase af fornyelsen blev 3.139 armaturer installeret. Derefter blev de energieffektive Luma-LED'er installeret langs byens hovedveje og stræder, mens der blev installeret Selenium-LED'er i boligområderne og Villa-LED'er i den gamle bydel. Armaturerne blev forbundet via Starsense RF-kontrolnoder og CityTouch-software, hvilket gjorde det muligt at fjernstyre belysningen af individuelle områder.

   

  Forskellen er ligesom dag og nat. Det reducerede energiforbrug giver enorme økonomiske og miljømæssige fordele for byrådet, der nu nemt kan regulere lysniveauet i byens forskellige områder via CityTouch-softwaren. De nye armaturer giver en høj lyskvalitet og en fremragende farvegengivelse, hvilket får folk til at føle sig trygge og godt tilpas. Resultatet er en øget livskvalitet for såvel borgere som besøgende i Palencia.

  CityTouch

  CityTouch

  Pust nyt liv i byen med enkel, fleksibel og dynamisk bybelysning.

  Vis produkt

  Opgradering

  af byens

  atmosfære

  Holdet

  Palencia Kommune

  Kunde

  Raquel López

  Projektleder - Philips

  Gabriel Rubí

  Projektleder - Palencia byråd

  Jaime Pontigo

  Projektleder - Clece

  Relaterede cases