Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Intelligent lys

  skaber tryghed på Frederiksberg

  Frederiksberg Kommune,
  Danmark


  Der var flere mål for den nye gadebelysning på Dronning Olgas Vej og Kong Georgs Vej. Elbesparelser og den tilhørende reduktion i CO2-udledning var en væsentlig del.
  Frederiksberg kommune

  Vi er meget
  tilfredse

  med anlægget, også fordi det passer perfekt til vores overordnede plan for individuel styring af gadebelysningen i hele kommunen."
   

  – Niels Knudsen, belysningsingeniør, Vej & Park, Frederiksberg Kommune

  Frederiksberg kommune
  Frederiksberg kommune

  Kundens udfordring

   

  Der var flere mål for den nye gadebelysning på Dronning Olgas Vej og Kong Georgs Vej. Elbesparelser og den tilhørende reduktion i CO2-udledning var en væsentlig del. Frederiksberg Kommune arbejder med en overordnet belysningsplan, hvor styringen af gadebelysningen gradvis skal gå over til Philips CityTouch.

  Frederiksberg kommune

  Løsningen

   

  Alene overgangen til LED fra de gamle 125W metalhalogenarmaturer giver store besparelser, og det samme gør den lange levetid. Lysstyringen betyder også rigtig meget for forbruget. Totalt forventer vi op til 75-80% i energibesparelser, men vi kender ikke de præcise tal endnu, fordi anlægget er så nyt. En anden, meget vigtig ting har været at give borgerne tryghed med en god, effektiv belysning, og miljømæssigt skal man heller ikke glemme, at anlægget respekterer nattemørket på en helt ny måde – selv om vi er midt inde i byen.

  Intelligent belysning
  skaber tryghed
  og sparer penge

  Holdet

  Niels Knudsen

  Belysningsingeniør, Vej & Park, Frederiksberg Kommune

  Relaterede cases