Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Design og effektivitet
  i skøn forening

  Vejbelysning i Esbjerg,

  Danmark


  Se, hvordan Esbjergs nye hovedvej blev forbedret med energibesparende LED-belysning.
  Milewide 2 i Esbjerg

  Belysningen har fået
  meget ros,

   

  især for det høje æstetiske niveau.”

   

  Ole Kjærgård, rådgivende ingeniør hos Fredsted Consulting

  Hovedvej med MileWide2 LED-armaturer

  Kundens udfordring

   

  I Esbjerg ville man belyse den nye hovedlandevej og der herskede et ønske om, at æstetik og energibesparelser gik op i en højere enhed.

  Hovedvej med MileWide2 LED-armaturer

  Løsningen

   

  Løsningen blev Philips MildeWide2 LED-armatur, som er udviklet til Philips' energibesparende LEDGINE-teknik, der sikrer nem udskiftning af LED-modulet. Produktionsteknisk repræsenterer armaturet også ekstra lav CO2-udledning. Armaturet er tegnet af Holscher Design og passer med sin stilrene udformning ind i det moderne bymæssige landskab.

   

  ”Philips var lige blevet klar med det nye, kompakte MileWide2 LED-armatur, som passede godt til projektet, så vi besluttede at teste det i det barske, meget saltholdige miljø ud mod vadehavet,” siger John Kjærsgaard fra Vejdirektoratet. ”Udenfor spidsbelastningerne er der ikke så meget trafik på vejen, og her giver LED-løsningen mulighed for betydelige energibesparelser, fordi el-forbruget generelt er lavt og belysningen kan dæmpes med 50 %”

   

  MileWide2, det miljøvenlige og energibesparende LED-armatur, giver et behageligt hvidt lys og resulterer i lavere udgifter til service og materialer pga. lyskildernes lange levetid på 100.000 timer. Samtidig opfylder de ønsket om en smuk vej i komplekse omgivelser.

  • MileWide LED gen2 lille
   MileWide LED gen2 lille
   I samarbejde med Holscher Design har vi udviklet MildeWide², som er efterfølgeren til den meget populære MileWide-serie. Takket være det enkle og stilrene design med tilhørende spe...

  Relaterede cases