Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Det
  optimale læringsmiljø

  University of Surrey, Guildford, England

   

  Se, hvordan LED-belysning i forelæsningssalene på universitetet i Surrey øger de studerendes indlæring.

  Philips Lighting hjælper med at installere energieffektiv og imponerende belysning i University of Surreys indgangshal

  Kundens udfordring

   

  University of Surrey er førende inden for læringsfremmende studiemiljøer. Universitetsledelsen ønskede en måde at forbedre faciliteterne for både ansatte og studerende samt reducere CO₂ og energiforbrug. Var en opgradering af belysningen mon løsningen?

  Philips Lightings akustikpaneler i loftet giver en behagelig atmosfære i universitetets læsesal

  Opgradering af belysningen
  i forelæsningsfløjen

  har resulteret i markante energibesparelser og et hurtigt investeringsafkast. Tag f.eks. Griffiths-forelæsningssalen, hvor vi udskiftede de efterhånden gamle T8-lysstofrør med en kombination af indbygget DayZone-LED-belysning til almen belysning og StyliD-downlights til effektbelysning. LightMaster-lysstyringen konfigureres ved hjælp af en række prædefinerede indstillinger, der nemt kan vælges efter aktivitetstypen i forelæsningssalen."

   

  – Simon Davis, elektricitetskonsulent

  Løsningen

   

  Belysning spiller en stor rolle i indlæringen, og derfor var det nødvendigt med en menneskeorienteret opgradering. Philips samarbejdede med elektricitetskonsulent Simon Davis om at imødekomme de bestemte krav i hvert rum. Det nye system anvendte energibesparende LED'er. Biblioteket er blevet udstyret med LuxSpace- og StyliD-armaturer pga. deres kraftige, blændingsfri lys.

   

  I læsesalen, hvor kreative, unge entreprenører bliver klogere, var cementloftet en udfordring. Rummets akustik gjorde, at et almindeligt gitterloft ikke ville være tilstrækkeligt. SoundLight Comfort-akustikpaneler i loftet var det oplagte valg. De er både lydabsorberende og har indbyggede armaturer, og så giver de rummet en akustisk og lysmæssig tryg atmosfære.

   

  De øvrige sektioner af læsesalen er smukt oplyst med DayZone-LED-armaturer. Det klare, rene lys fra disse lyskilder kan dæmpes efter behov og opfylder alle krav til kontorbelysning. De nye armaturer anvender den mest opdaterede teknologi som supplement til arkitekturen på en måde, der både fremmer indlæring og imponerer besøgende.

   

  Den nye belysning i læsesalen har minimeret energiforbruget. Derudover er lyssystemets miljøvenlighed øget yderligere ved at anvende paneler fremstillet af 70 % genanvendt husholdningsglas og genanvendt glasuld.

  Det
  optimale læringsmiljø

  Relaterede cases