Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Ny stadionbelysning 

  i Telia Parken

  Ny stadionbelysning
  i Telia Parken

   

  Sikrer 2.000 lux og mulighed for at vise billeder i superslowmotion

  Telia Parken

  Nu lever vi op
  til alle

  UEFAs krav langt ud i fremtiden.”

   

  - Frank Langballedriftschef i Parken Sport & Entertainment A/S

  Telia Parken
  Telia Parken

  Projektet

   

  Når lyset pulserer svagt op og ned og får regnbuefarvede nuancer under superslowmotion-optagelser på tv, kalder man det flimmer. Det er forstyrrende for både seere og tv-producenter, og derfor viser man ikke billeder i superslowmotion men blot i slowmotion. Det er nu fortid, i hvert fald hvis du ser fodboldkampe, der er optaget i Telia Parken. For Danmarks nationalstadion har nemlig som et af de første i Europa fået helt ny stadionbelysning i form af ArenaVision fra Philips Lighting.

  Telia Parken

  Fordele

   

  Det nye lysanlæg drives på en meget høj frekvens - faktisk 250 hertz, hvilket er fem gange højere end den frekvens, som anvendes til stationbelysning i dag. Det er præcis det, der gør, at Telia Parkens ArenaVision-lysanlæg fra Philips Lighting er særligt udviklet til at tilgodese superslowmotion, ultra-HD samt at skabe optimal farvegengivelse på tv. Det betyder nu, at alle tv-transmissioner i superslowmotion ikke pulserer eller forvrænger farverne, så der opnås perfekte tv - transmissioner.

   

  ”Tv-producenterne er meget imponerede og kan virkelig se en stor forskel både med hensyn til flimren, skygger og farver på banen. Det er en stor fordel for dem, når de arbejder med ultra-HD,” siger Frank Langballe.

  Telia Parken,
  København

  Holdet

  Bygherre

  Parken Sport & Entertainment A/S

  Installatør

  H. HELBO HANSEN A/S

  Relaterede cases