Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Slut med

  mørke hjørner

  Eiteren-parkeringshus,

  Holland

   

  Se, hvordan vandtæt belysning, gør Eiteren-parkeringshuset mere sikkert for gæster og beboere.

   Kvinder, der smiler foran bilerne i Eiteren-parkeringshuset, som er belyst af Philips Lighting

  LED-belysning er mere
  energieffektiv

  end traditionel belysning. Især fordi lyset dæmpes, når det registreres, at der ikke er nogen til stede. Vi sparer 50-60 % på omkostninger til strøm og vedligeholdelse og skaber en enestående følelse af sikkerhed med det fleksible dæmpningssystem."

   

  -Inge Reindersma, medlem af byrådet i IJsselstein

   En mand går op af trapperne i Eiteren-parkeringshuset, som er belyst af Philips Lighting

  Kundens udfordring

   

  IJsselstein Kommune sætter lige stor pris på både gæster og beboere. Byrådet har besluttet at opgradere de lokale faciliteter for at forbedre byens centrum. En vigtig del af projektet var en attraktiv belysningsplan for parkeringshuset. Men kunne en behagelig, sikker belysning også være omkostningseffektiv?

  Parkeringshuset og dets informationsdisk belyst af Philips Lighting

  Løsningen

   

  Placeret under jorden og med 208 parkeringspladser havde Eiteren-parkeringshuset brug for masser af lys. Byrådet i IJsselstein havde allerede en løsning i tankerne. Den oprindelige plan var at skabe en kontinuerlig række af lys med lysstofrør. Det viste sig at være umuligt, da belysningen var for intens, dæmpningssystemet meget dårligt, og drifts- og forbrugsomkostningerne var skyhøje.

   

  LED drev projektet fremad. Ved hovedsageligt at installere Pacific LED2 som loftsbelysning ønskede vi at skabe en kontinuerlig række af lys uden de tidligere problemer, hvilket betød, at vi ikke behøvede at ændre det oprindelige design. De vandtætte belysningsarmaturer giver en behagelig atmosfære og god sigt i alle hjørner af parkeringshuset. Lyskilderne har desuden udmærkede dæmpningsfunktioner og var nemme at installere.

   

  Installationen blev rundet af med strålende LED-gondoler, som er modstandsdygtige over for hærværk, i loftet i indkørslen, hvilket giver området en indbydende glød. Med installationen af den nye belysning har parkeringshuset en mere sikker og behagelig atmosfære uden mørke pletter i nogen af hjørnerne.

   

  LED-belysning er mere energieffektiv end den traditionelle. Den producerer samme mængde lys, men med meget mindre elektricitet. Yderligere besparelser kan opnås med lysstyringssystemet, som automatisk dæmper lyset, når der ikke er nogen til stede.

  Relaterede cases