Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Højteknologisk retro
  med store besparelser

  Under Elmene,
  København, Danmark

   

  Se, hvordan man gjorde en plads ved et p-anlæg mere hyggelig med LED-belysning.

  Copenhagen-armatur i retro stil.

  Beboerne er
  glade for

  den nye, mere præcise belysning."

   

  -Landskabsarkitekt MAA Anne Vium Skaarup

  Copenhagen LED

  Kundens udfordring

   

  København ville reducere gadeparkeringen i Under Elmene på Amager med et p-anlæg. Der var et ønske om, at selve pladsen ved p-anlægget fik bedre belysning, som var til gavn for områdets beboere.

  Udendørs LED-belysning med retro københavner-armatur

  Løsningen

   

  Pladsen blev belyst med en nyudviklet LED-udgave af det klassiske københavnerarmatur. Armaturet er den perfekte kombination af ren retro-design med helt moderne teknologi.

  De nye, store LED-københavnerarmaturer sparer ca. 53 % af de tidligere armaturers strømforbrug, da lyset blandt andet dæmper automatisk de timer om natten, hvor der er mindst trafik. Hertil kommer LED-lyskildernes lange levetid på mindst 50.000 timer mod traditionelle lyskilders 10.000 - 12.000. Det giver væsentlige besparelser og færre afspærringer af gaderne, fordi LED-modulet holder mindst 13 - 14 år. Lyskvaliteten er også blevet bedre, fordi armaturernes hvide lys virker mere naturligt og fremhæver rum og detaljer, der normalt ikke ses i mørke.

  Landskabsarkitekten Anne Vium Skaarup fortæller: ”Lyset fra de nye armaturer falder, hvor der er brug for det. Derfor trænger der mindre gadelys ind i lejlighederne, og det glæder beboerne.”

  Relaterede cases