Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Forskønnelse
  af Næstved bymidte

  Næstved bymidte

   

  Se, hvordan gadebelysningen både forskønner Næstved bymidte og giver energibesparelser.

   Næstved bymidte, oplyst af Metronomis-LED'er

  Det tidløse design er
  det oplagte valg til

  Næstveds bymiljø, og LED'erne har fantastiske miljømæssige fordele."


  – Bjarne Andreasen, adm. direktør for NK-Vejlys A/S

   

  Philips' Metronomis-LED-gadelamper er det perfekte valg til bybelysningen i Næstved bymidte.

  Kundens udfordring

   

  Da Ringstedgade-området i midten af Næstved skulle renoveres, blev ny gadebelysning prioriteret højt. Men ville en miljøvenlig løsning passe ind sammen med de smukke gamle bygninger og den eksisterende bybelysning?

  Løsningen

   

  Der var behov for en meget fleksibel belysningsløsning. Metronomis-LED'en var det ideelle valg, da den har et enkelt, tidløst design og er miljøvenlig. Metronomis bader gaden i et varmt, klart skær og er som skabt til netop disse omgivelser, hvor den skaber et mere sikkert miljø efter mørkets frembrud.

   

  Med Metronomis-LED'erne på plads var vi godt på vej til at give bymidten et imponerende ansigtsløft. Som supplement til gadelamperne installerede vi Amphilux-LED'er på gadeniveau for at øge synligheden. Disse robuste indbyggede spots har et lavt strømforbrug og er vandtætte, hvilket gør dem ideelle til bybelysning. Vi anvendte desuden gulvmonterede Decoscene-LED'er til arkitektonisk belysning af bygninger og træer.

   

  Renoveringen var en succes på alle punkter. Metronomis-LED'erne til bybelysning reducerer markant Næstveds vedligeholdelsesomkostninger, da levetiden for en typisk LED er 70.000-120.000 timer sammenlignet med 12.000 timer for de gamle lyskilder. Derudover hænger gadearmaturernes enkle udseende perfekt sammen med omgivelsernes historiske arkitektur.

   

  De første beregninger viser, at den nye gadebelysning giver en energibesparelse på ca. 60 % sammenlignet med det gamle system, og desuden er LED-teknologien med til at sænke byens omkostninger og CO2-udledning.

  • DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED BBP623
   Mange designere mener at uanset anvendelsesområde, er det ideelle armatur et usynligt armatur. Og med det indbyggede armaturhus, er overflade projektørbelysning det tætteste man ka...

  Relaterede cases