Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Hoogeveen

  skiller sig ud

   

  Hoogeveen bymidte, 

  Holland

   

  Se, hvordan bybelysningen i Hoogeveen får kommunen til at skille sig ud fra nabokommunerne.  

  Folk nyder det veloplyste område ved kanalen.

  Philips' belysningsplan
  giver den nyudviklede

  Hoogeveen bymidte endnu en attraktiv aftenfornøjelse."

   

  – Anno Wietze Hiemstra, byrådsmedlem i Hoogeveen, Holland

  Belysningen af træerne i Hoogeveen bymidte kaster flotte skygger.

  Kundens udfordring

   

  Hoogeveen er en historisk og smuk kommune i det sydlige Drenthe i Holland. For at forvandle den til områdets pulserende hjerte ønskede byrådet at gøre bymidten mere attraktiv for både lokale og turister.

  Løsningen

   

  "Moderne bybelysning var nøglen til at højne Hoogeveens arkitektoniske seværdigheder. Philips udviklede en skræddersyet løsning til hvert byområde, hvilket både forbedrede atmosfæren og harmonerede med målene om bæredygtighed. Vi begyndte i området Hoofdstraat-Noord, hvor vi installerede CitySpirit Cone-armaturer langs vejene. Dette gav en bedre visuel komfort i området, samtidig med at det skabte den perfekte atmosfære for kanalen og de historiske facader.

   

  Bygningernes facader er oplyst med LEDline2-armaturer, som er indbygget i fortovet. Bygningerne bades i et behageligt, varmt lys, der giver et tiltrækkende spil med lys og skygge helt uden blænding.

   

  Lysprojiceringerne rundt om torvet og kajmuren giver området en nærmest eventyragtig stemning. Disse lyseffekter er skabt med en række UrbanScene-armaturer, der er påmonterede lygtepæle, og som kaster elegante bladformede skygger op på de omkringliggende etager. "Jeg har kun hørt positivt om resultatet," siger byrådsmedlem Anno Wietze Hiemstra. "Nu kommer de historiske facader til deres ret både om natten og om dagen. Og projiceringerne på torvet og kajmuren er fantastiske. De udstråler en enorm tiltrækningskraft."  


  Starsense-fjernstyringen gør det muligt at dæmpe belysningen, så den passer til enhver lejlighed. Lyset kan også skrues helt op, f.eks. i nødstilfælde. Og lyskildernes fremragende driftssikkerhed gør, at de kan forblive tændt i længere tid på travle tidspunkter og i ferieperioder.

  Relaterede cases