Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Den hurtigste måde

  at opgradere til LED

  Vestergaard Company,
  Gevninge, Danmark

   

  Se hvordan Vestergaard Company opgraderede deres belysning til LED, og sikrede en tilbagebetalingstid på under to år.

  Vestergaard Company

  Det medfører en forbedret

  lysfordeling og skaber et behageligt, sikkert og yderst produktivt miljø i vores produktionshaller."

   

  – Hans Peter Olsen, Vedligeholdelsesansvarlig hos Vestergaard Company

  Vestergaard Company

  Kundens udfordring


  Vestergaard Company er blandt de førende danske virksomheder inden for udvikling, produktion og salg af højteknologiske køretøjer til afisning og anden servicering af fly. Deres to produktionshaller stod for en energieffektivisering, da elforbruget var for højt og belysningen uhensigtsmæssig. Produktionslokalerne omfatter 13.800 m2, og oprindeligt var der i hal A og B installeret konventionelle HPL-lyskilder med et forbrug på henholdsvis 250 og 400 W.
  Vestergaard Company

  Løsningen

   

  For at komme det høje energiforbrug og den dårlige lysfordeling til livs blev der installeret 70 stk. 88 W ’TrueForce LED Industrial and Retail’-lyskilder i hal A og 72 stk. 145 W i hal B.

  "Den nye ’Philips TrueForce LED’-belysning giver mere lys og bedre lysfordeling end de konventionelle HPL-lyskilder. Hvor de gamle lyskilder brugte 400 W, bruger de nye kun 145 W, så allerede her får vi en væsentlig energibesparelse", fortæller Hans Peter Olsen fra Vestergaard.

   

  Det mindre strømforbrug vil alt andet lige betyde, at Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år.

  Foruden dette, opnår Vestergaard Company med TrueForce LED også et klart, hvidt lys på 4.000 K i de to produktionshaller, bedre lysfordeling og højt farvegengivelsesindeks. "Det medfører en forbedret lysfordeling og skaber et behageligt, sikkert og yderst produktivt miljø i vores produktionshaller", konstaterer Hans Peter Olsen.

  Relaterede cases