Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Behageligt lys
  for lagerarbejdere

  Hisab Joker Company,
  Varberg, Sverige

   

  Se, hvordan Hisab Joker Company skaber en produktiv arbejdsplads med med den rette LED-belysning.
   

  Vi var
  overraskede over,

  hvor let det var at installere Maxos LED. Hele processen gik meget hurtigt."

   

  - Martin Kristensson, Projektleder, Bravida AB

  Lager hos Hisab Joker Company belyst med Philips-løsninger til industriel belysning

  Kundens udfordring


  Hisab Joker Company er forhandler af gaver, kostumer og hjemmebryg. Til deres nye 5.000 m2 lager havde virksomheden behov for en energieffektiv belysningsløsning med lang levetid, som var behagelig for personalet at arbejde under.

  Løsningen

   

  Hisab Joker Company ønskede oprindeligt lysstofrør. Leverandør af industriel belysning Bravida AB foreslog imidlertid en anden løsning. "Da vi prioriterer mere energieffektive produkter, spurgte vi Hisab Joker, om de var interesserede i at se på LED-belysning, hvilket de bestemt var", siger projektleder Martin Kristensson. "Vi udarbejdede en afskrivningsberegning, som viste, at den ekstra investering i LED-belysning ville være tjent ind i løbet af fem år."

   

  Man valgte Maxos LED til lageret. De skaber et behageligt arbejdsmiljø med deres varme, hvide lys, som minder om lys fra lysstofrør. Da lagerarbejderne bruger gaffeltrucks til at løfte produkter op på høje reoler, var man noget bekymrede for, om LED-belysningen ville være for skarp. Dette problem blev løst med lysdæmpere til justering af armaturerne individuelt.

   

  Der blev installeret 220 armaturer. Hvert armatur forbruger 49 W. Til sammenligning forbruger tilsvarende lysstofrør 170 W. Ud over energibesparelserne reducerer Maxos LED også vedligeholdelsesomkostninger. LED-armaturerne har en levetid på 50.000 timer, så Hisab behøver ikke udskifte nogen af dem i 20-25 år. Til sammenligning skal lysstofrør udskiftes hvert femte år.

   

  Ved at investere i LED-belysning i stedet for lysstofrør har man reduceret energiforbruget med cirka 6.200 euro pr. år og CO₂-udslippet med cirka 70 %.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Kunderne i industrien og i detailhandlen efterspørger belysningsløsninger der kan tjene sig selv ind på kort tid, samtidig med at de overholder alle de relevante standarder for sup...

  Spar energi
  med LED

  Holdet

  Bravida AB, Martin Kristensson

  Kunde

  Relaterede cases