Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Kreative hjerner,
  klar vision

  Pentagon Design,   

  Helsingfors, Finland  

   

  Se, hvordan Pentagon Design skaber produktive arbejdspladser med moderne kontorbelysning.

  Philips LED-kontorbelysning i dette mødelokale hos Pentagon Design fremmer kreativiteten

  Besøgende og andre brugere er
  imponerede

  over belysningsløsningerne i bygningerne. Lysarmaturerne er fint integreret i bygningens arkitektoniske stil. Vi synes også, at løsningernes fleksibilitet og enkelhed gør dem meget brugervenlige. Vores kreativitet er drevet af dette særlige designår, men det rette lys er afgørende for, om interessen for værkerne udmøntes i køb af produkter."

   

  - Anu Latvala, Pentagon Design

  Medarbejderne hos Pentagon Design nyder meget det lys, som Philips LED-belysningen skaber
  Philips' moderne kontorbelysning oplyser Pentagon Design's kontorer, mødelokaler og rekreative områder

  Kundens udfordring

   

  Pentagon Design ved en ting eller to om innovation. Da denne førende designvirksomhed flyttede til nye bygninger, ønskede man et moderne belysningssystem, som kunne fremme kreativiteten. Kunne Philips levere en løsning, som ville hjælpe medarbejderne med at kommunikere, tænke og skabe effektivt?

  Løsningen

   

  Pentagons Design nye hjem var en gammel hattefabrik, som blev renoveret i forbindelse med Helsingfors rolle som World Design Capital 2012. Det store kontor i åbent plan med højt til loft gav masser af muligheder for at skabe en behagelig arbejdsplads. Virksomheden ønskede moderne kontorbelysning, som var nem at tilpasse, så produkter og design altid kan vurderes præcist.

   

  eW Blast Powercore-armaturer blev valgt for at skabe liv i områder med stor loftshøjde. Farvetemperaturen på 4000 K skaber en ren, hvid glød, som supplerer overfladerne, møblerne og inventaret. med rent, blændingsfrit lys. I de mindre mødelokaler blev der valgt Lumistone-armaturer på grund af deres effektive ydelse og smarte design.

   

  Armaturerne betjenes med DALI-lysstyringer, som gør det nemt for brugerne at dæmpe lyset Styringssystemet justerer også belysningen automatisk efter, hvor meget dagslys der kommer ind på kontoret. Det sikrer, at der kun bruges så meget kunstigt lys, som er nødvendigt, så der ikke spildes energi. I de større mødelokaler kan brugerne regulere lysstyrken og -farven med et tryk på en knap.

   

  Det færdige belysningskoncept kombinerer Pentagons egne designfærdigheder med førende innovation leveret af Philips Lighting.

  Relaterede cases