Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Skab en 
  fornemmelse af dagslys

  E.ON, Malmö, Sverige

   

  Se hvordan kontorbelysning hjælper E.ON med at sætte nye standarder for bæredygtighed.

  Mødelokalet oplyst med Philips Office Lighting-løsninger hos E.ON, Malmo

  Når lyset er
  slukket,

  kan man ikke se armaturerne, kun loftet. Og når lyset er tændt, giver det en fornemmelse af dagslys. Det føles næsten, som om man er udendørs."


  – Hans Björk, Teknisk direktør, E.ON Fastigheter Sverige AB

   

  En bedre atmosfære i mødelokalet i E.ON's kontor i Sverige, som er belyst med Soundlight Comfort-belysning fra Philips

  Kundens udfordring

   

  Da den banebrydende virksomhed E.ON renoverede sine kontorer, ønskede de at forbedre belysningsmiljøet for deres medarbejdere. Som førende virksomhed inden for energieffektivitet var det dog også vigtigt for E.ON at optræde som et godt eksempel for sine kunder ved at finde en bæredygtig løsning.

  Løsningen

   

  LED var den perfekte løsning. Det netop renoverede kontor bestod af tre store projektrum og ti små mødelokaler samt et fællesrum, hvor medarbejderne kunne slappe af. Vi udskiftede de eksisterende lysstofrør med indbyggede CoreView-paneler og indbyggede StyliD Mini 17 W spots. Resultatet er en behagelig, let atmosfære, som sørger for, at medarbejderne er afslappede og produktive.

   

  I det rummelige fællesrum udsmykkede vi det nye forsænkede loft med SoundLight Comfort Ceiling-armaturer. Disse armaturer har samme mål som loftsfliser, men leverer desuden en klar, forfriskende belysning og absorberer samtidig unødvendig støj og fjerner ekko. Som med alle vores LED-produkter anvender SoundLight-panelerne betydeligt mindre strøm end traditionel kontorbelysning. De indbyggede armaturer styres på hele kontoret af DynaLite/DALI- og Occuswitch-lysstyringer. Ud over at gøre det muligt for brugere manuelt at vælge mellem fem lyssætninger, har lysstyringerne også dagslysregulering og bevægelsesregistrering.

   

  Da kunstigt lys kun bruges i det omfang, det er nødvendigt, har virksomheden opnået betydelige energibesparelser. Med et forbedret arbejdsmiljø og mindre energiforbrug er alle E.ON’s mål opnået. Et enkelt skift til LED har gjort hele forskellen.

   

  Udskiftning af T5- og T8-rør med LED medførte energibesparelser på henholdsvis 28 % og 48 %. Desuden vil den varmefri drift af LED spare omkostninger til aircondition, og de holdbare LED-lamper skal ikke udskiftes før efter mindst 15 år.

  • OccuSwitch
   OccuSwitch
   OccuSwitch er en bevægelsessensor med indbygget kontakt. Den slukker lyset i et lokale eller område, når stedet forlades og kan derfor give en energibesparelse på op til 30 %. Occu...

  Relaterede cases