Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Store energibesparelser

  For 95 bygninger i Københavns kommune

  Kundeudfordring


  Københavns kommune har ambitiøse mål, når det drejer sig om energibesparelser og bæredygtighed – hensigten er, at blive CO2-neutral i 2025. Samtidig arbejder de på at forbedre livskvaliteten i byen, og arbejdsforholdene for både ansatte, beboere og besøgende.

   

  Opgraderingen af indendørsbelysning er af højeste prioritet: Målet er at udskifte konventionelle armaturer

  i offentligt ejede bygninger med LED-løsninger med høj kvalitet og lang levetid.

  Vi havde
  et godt samarbejde

  med Signify og ELTEL, og teamet fungerede godt. Det er ligeledes vigtigt at samarbejde tæt med brugerne, da det er dem, der skal arbejde med belysningen hver dag. Så det er vigtigt at de er tilfredse med det.”

   

  – Thomas Knud Maare, Projektleder, Københavns byråd

  Philips Hamburg headquarters office lighting installation, office building

  Løsning


  Valget faldt på Philips LED-armaturer og det trådløse lysstyringssystem SpaceWise fra Signify. SpaceWise er brugervenligt og let at betjene og kommunikerer trådløst, hvilket gør det muligt for de indbyggede

  tilstedeværelses- og dagslyssensorer at reducere energiforbruget i de 95 bygninger, som Københavns kommune har SpaceWise i. Med SpaceWise  får medarbejdere og brugere optimal belysningskomfort og fleksibilitet, og kommunen opnår samtidig betydelige energibesparelser.  

   

  Projektet var et større foretagende, der indebar mere end 15.000 Philips LED-armaturer og sensorer som en del af renoveringen af de 95 bygninger.