Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Ny belysning sælger
  unikke oplevelser

  Hotel vejlefjord,
  Vejle

   

  Hotel Vejlefjord er kendt i hele landet for sit spa-område og wellness-faciliteter. Hotellet valgte i 2016 at udvide spa-området med en enestående Thalasso-spa.

  Der er blevet lagt vægt på belysningen fra projektets begyndelse.

  Vejlefjord hotel

  En ting er
  at give lys,

  men jeg var slet ikke i tvivl, da jeg oplevede, hvordan lyset kunne give en særlig atmosfære og stemning. Vi ville kun have Philips til at løse opgaven.

   

  - Flemming Jakobsen, Direktør, Hotel Vejlefjord

  Vejlefjord Hotel

  Kundens udfordring 

   

  Der er blevet lagt vægt på belysningen fra projektets begyndelse. Det giver en helt fantastisk rumfornemmelse at få vandet og lyset bragt i spil sammen. Stemningen i og omkring vandet skifter i takt med lysets farve og bliver aldrig generende for gæsterne, fortæller hotellets direktør Flemming Jakobsen.

  Vejlefjord Hotel

  Løsningen

   

  Vi er vilde med at kunne skifte mellem oplevelser og stemning i en grad, der ikke før er set i Danmark. Fx har vi forskelligt lys fra dag til nat. Changering af forskellige farver giver et meditativ rum, som fremhæver wellnessstemningen. Det er vi super glade for.

  Philips LED blev valgt til Vejlefjord Hotels nye Thalasso spa på grund af en høj lyskvalitet og en evne til at skabe den helt rigtige, afslappende stemning.

  Relaterede cases