Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Tilføjer magi til et monument
  med hotelbelysnin

  Renaissance Hotel,
  Amsterdam, Holland


  Se, hvordan Renaissance Hotel fik en særlig gnist med dekorativ belysning.

   

  Philips' hotel- og restaurantsbelysning giver Renaissance Hotel en særlig gnist med dekorativ belysning

  Med respekt for bygningens
  monumentale

  karakter skabte Livingprojects-teamet en helt særlig oplevelse med magisk belysning. Med ét tryk på en knap kan vi nu skabe den rette stemning til enhver begivenhed og tidsramme. Nogle af vores gæster har selv ytret stor interesse for belysningen som supplement til deres arrangementer.”

   

  - Tom Calame, General Manager, Renaissance Hotel, Amsterdam

   

  Der udsendes et grønt lys fra Philips' dekorative belysningsprodukter i dette rum på Renaissance Hotel
  Loftet, som er oplyst med Philips' dekorative belysning, afspejler en blå hue i Renaissance Hotel

  Kundens udfordring

   

  Renaissance Amsterdam Hotel er et af byens bedste steder at bo. I forbindelse med hovedbygningen ligger den enestående kirke Koepelkerk fra det 17. århundrede, som fungerer som samlingspunkt for op mod 700 mennesker. Kan hotel- og restaurantsbelysning forbedre arrangementer i kirken uden at skade denne fredede bygning?

  Løsningen


  Renaissance Hotel har undergået en gennemgribende forvandling. Til den tilstødende kirke ønskede hotellet en dekorativ belysning, som gav kunderne mulighed for at skræddersy atmosfæren til deres arrangementer. Livingprojects, som er Philips' LED-projektpartner, fik til opgave at installere ColorBurst 6- og ColorBlast 12-armaturer.

   

  Disse nyskabende LED-projektører fylder hele rummet med livligt, spændende lys, hvorved der skabes en unik atmosfære. Lyskilderne betjenes fra et LCD-kontrolpanel, og farverne kan ændres med et tryk på en knap. Ud over at skabe en statisk atmosfære, kan det nye system også anvendes til at imponere gæster med dynamiske belysningseffekter.

   

  Kirken Koepelkerk er et fredet monument. Derfor måtte belysningsdesigner Erick van der Lek fra Livingprojects og hans kolleger ikke bore huller til belysningsarmaturer og kabler. "Takket være vores erfaring med store bygninger brugte vi en speciel skånsom klæbemasse til at fastgøre belysningsarmaturerne og kablerne professionelt og solidt. Under hele installationen brugte vi ikke en enkelt skrue på de steder, hvor det ikke var tilladt."

   

  General Manager, Tom Calame, er meget tilfreds med installationen af LED-belysningen. “Vi behøver ikke at leje udstyr længere for at vise vores kunder alle mulige lyseffekter. Vigtigst af alt overstiger den nye ColorBlast både vores og gæsternes forventninger.”

  Skab oplevelser
  med lys

  Holdet

  Renaissance Hotel

  Klient
  Websted

  Livingprojects

  Belysningsdesign
  Websted

  Relaterede cases