Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Nyt liv til hotellets image
  med hotelbelysning

  Marriott Hotel,
  Frankfurt, Tyskland  

   

  Se, hvordan Frankfurt Marriott ændrede sit image vha. hotelbelysningen.

   

  Foyeren i Marriott Hotel i Frankfurt er oplyst af Philips LuxSpace- og Spot LED 3-armaturer.

  Vi var
  virkelig heldige

  at have Philips til hjælp sidste år under den store renovering af hotellet, for de har vist sig at være en uvurderlig samarbejdspartner. Nu tænker vi ikke blot på miljøet, men vi har også reduceret vores omkostninger og forkælet vores gæster med den nye, forbedrede lysstemning.”

   

  – Hansjörg Hefel, hoteldirektør, Marriott Hotel Frankfurt

  Gæsterne nyder en drink i Marriott Hotel Frankfurts bar under Philips' LED-belysning.

  Kundens udfordring

   

  Marriott Hotel i Frankfurt rækker højt op over byen – på flere måder. Da hotellet ønskede at puste nyt liv i sit image, bad de Philips om at renovere belysningen i konferencecentret og balsalene.

  Philips-spotlights i mødelokalerne er med til at puste nyt liv i Marriott Hotel, Frankfurt

  Løsningen

   

  Med 25 konferencelokaler og 774 m² balsal at renovere var der nok at gå i gang med. Men det var samtidig en fantastisk lejlighed til at udskifte de forældede og strømslugende halogenlamper med nye, moderne lyskilder.


  LED-belysningen var en kærkommen fornyelse. Konferencecentret blev udstyret med LuxSpace- og Spot LED 3-indbygningsarmaturer til almen belysning. De giver en klar og behagelig atmosfære, og de kan dæmpes for at gøre stemningen mere afslappet. LuxSpace er ligeledes installeret i balsalene sammen med StyliD-indbygningsarmaturer som effektbelysning. Den opgraderede belysning skaber en indbydende, funklende lysstemning, der øger gæsternes hoteloplevelse.


  De nye armaturer styres af et DALI-system, der giver mulighed for at finjustere hele lysinstallationen efter kundens behov. Samtidig er den energibesparende, da lyset kan dæmpes, når der er mangel på dagslys. Resultatet af hotellets lysopgradering er et løft i både gæsternes hoteloplevelse og hotellets omdømme.


  LuxSpace- og Spot LED 3-armaturerne sikrer en besparelse i strømforbruget på 50 %

  Relaterede cases