Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Det perfekte 

  mødested

  Fakultetsklub, Tilburg universitet, Tilburg, Holland  


  Se, hvordan restaurantens LED-belysning har forvandlet fakultetsklubben til et magisk mødested.
  Restauranten i fakultetsklubben på Tilburg universitet er frisk og moderne takket være Philips' restaurantsbelysning

  Med holdbare materialer,
  store områder

  og raffinerede detaljer er fakultetsklubben diskret og elegant på samme tid. Det lykkedes os at finde en belysningsløsning, som er både multifunktionel og energieffektiv, som udstråler renhed, men også er behagelig for øjnene. Alt sammen takket være det udmærkede samarbejde med Philips."

   

  - Harm Timmermans, partner hos Shift architecture urbanism, Rotterdam

   

  Philips Lighting oplyser fakultetsklubbens mødested på Tilburg universitet

  Kundens udfordring

   

  Tilburg Universitet ønskede at bringe mennesker sammen. I juni 2011 blev fakultetsklubben åbnet, som er et sted, hvor de studerende kan mødes. For at skabe den rette atmosfære i restauranten med plads til 80 personer, selskabslokaler og mødelokaler var der behov for en moderne belysning.

  Løsningen 

   

  Hvis fakultetsklubben skulle blive et populært mødested, ville det kræve en indbydende atmosfære. Universitetet overvejede mange forskellige restaurantsbelysningsløsninger, før de bestemte sig for en 100 % LED-løsning. Det var vigtigt, at armaturerne kunne tilpasses forskellige lejligheder på mødestedet, og LED-lyskildernes dæmpningsfunktioner ville gøre dette muligt.

   

  LuxSpace-downlights blev installeret ved indgangene og på toiletterne. De giver gæsterne en varm velkomst. Deres blændingsfri lysfordeling giver et klart lys og en behagelig atmosfære. StyliD-spotlights blev anbragt rundt omkring på mødestedet for at skabe fortryllende belysningseffekter. Til almindelig belysning valgte man Dayzone-armaturer. Deres lys, som minder om dagslys, skaber en perfekt atmosfære, der gør, at besøgende hygger sig og slapper af.

   

  Den nye restaurants- og mødelokalebelysning har forvandlet fakultetsklubben. Lamperne supplerer perfekt mødestedets stil og giver det en diskret og alligevel luksuriøs karakter.

   

  Takket være LED’ens lange levetid kræver restaurantsbelysningen i fakultetsklubben ikke vedligeholdelse i mange år.

  Skab et socialt rum
  med den rette belysning

  Holdet

  Tilburg universitet

  Kunde

  Shift architecture urbanism

  Arkitekt

  Van Delftgroep

  Installatør

  Livingprojects BV

  Teknisk rådgivning

  Relaterede cases