Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Omdan bygninger  

  til landemærker

  Phoenix børnehospital,
  Arizona, USA


  Se, hvordan ny belysning på Phoenix børnehospital i Arizona har påvirket patienter og gæster positivt.
  En video over de muligheder, der blev skabt på hospitalet i Phoenix

  Kun med Color Kinetics fik vi
  den ønskede kvalitet,

  de rette produktegenskaber og den kundeservice, der skulle til for at gøre vores vision til virkelighed.”

   

  - Scott Oldner, Scott Oldner Lighting Design

  pige, der holder en bamse

  Kundens udfordring


  Phoenix børnehospital gennemgik en storslået renovering. Som led i en udbygning på 538 millioner dollars var planen at omdanne bygningen til et imødekommende landemærke, som kunne ses fra alle retninger. Inde i bygningen ønskede hospitalet at give besøgende en munter pause i de sygdomsmæssige vanskeligheder.
  Receptionen på børnehospitalet Phoenix er oplyst af Philips Lighting

  Løsningen

   

  At skulle på hospitalet er ikke en behagelig oplevelse for hverken børn eller deres familie. Derfor besluttede ledelsen på hospitalet at bruge indretningen til at aflede opmærksomheden og påvirke patienterne positivt. Den oprindelige plan omfattede en indendørs vægfontæne med rigtigt vand, men på grund af prisen, ønskede man en anden løsning. I stedet brugte man iColor Cove MX Powercore-armaturer til at skabe vandlignende effekter med forskellige nuancer af blå og akvamarin.


  I lobbyen og gangene blev der installeret mere belysning med det formål at skabe en venlig atmosfære. De samme iColor Cove MX Powercore-armaturer blev brugt til at skabe levende farver for at give liv til hospitalsatmosfæren. Det er overflødigt at bemærke, at det er langt fra det typiske, kedelige hospitalsmiljø.


  Udvendigt fik hospitalet den samme farvestrålende behandling. Idéen var at omdanne bygningen til et landemærke af positivitet og samtidig overholde budgettet og opfylde kravene til bæredygtighed. iColor Accent Powercore blev brugt til at tegne et omrids af bygningens markante arkitektoniske arme med kunstneriske, animerede farveudfoldelser. Lange bånd af lys bevæger sig ned ad bygningens forside og flyder sammen med belysningen i lobbyområdet.


  Hospitalet underholder og opmuntrer nu både besøgende og patienter med livlige farver og magiske lysvirkninger.

  Relaterede cases