Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Gør

  en klinik

  mindre klinisk

  Bergmannsheil Buer-klinikken,
  Gelsenkirchen, Tyskland
   

   

  Se, hvordan Bergmannsheil Buer-klinikken giver sine patienter pleje i særklasse via særlig sundhedsbelysning.

  belysning til hospitaler

  Det er
  imponerende,

  hvor stor en effekt den helt rigtige belysning har for atmosfæren i et rum."

   

  Franz Josef Feldhaus, teknisk chef, Bergmannsheil Buer-klinikken

  Kundens udfordring

   

  Da klinikken Bergmannsheil Buer åbnede en ny fløj med plads til 31 patienter, var målet at skabe et sted, der føltes mindre som et hospital og mere som et hotel. Philips-teamet stod allerede klar til at hjælpe, men den behagelige, dekorative atmosfære var kun halvdelen af udfordringen. En række høje krav til hygiejne og teknologi skulle opfyldes, og klinikken havde brug for en exceptionel energieffektivitet og et hurtigt investeringsafkast.

  belysningsløsninger til gange

  Løsningen


  Bergmannsheil Buer-klinikken i Gelsenkirchen, Tyskland er et hospital, der tilbyder sine 20.000 årlige patienter pleje i særklasse. Som en del af et pilotprojekt ledte ledelsen efter metoder til at opføre en ny fløj, der var knap så steril og klinisk, men mere varm og med dekorativ belysning, der kunne styres af patienterne.

  LED-belysning fungerede ligesom en recept fra lægen. På stuerne er patienternes senge udstyret med dekorative LED-bånd langs hovedgærderne og integrerede læselamper, så man har rigeligt med lys til at læse. DayZone har udskiftet de traditionelle armaturer til almen belysning på stuerne, hvilket giver et behageligt, ensartet og blændingsfrit lys med en dekorativ kranseffekt på loftet. Gangene er praktisk, men behageligt belyst med indbyggede StyliD Mini-spots og LuxSpace Mini-downlights. Dette er suppleret af en farvet lysrendebelysning, der fremhæver dørområderne.

  De nye lyssystemer styres via en berøringsfølsom skærm, der giver personalet mulighed for at regulere lysets farver og stemning med nogle programmerede indstillinger. Patienter, personale og ledelse er meget glade for resultatet. Den behagelige atmosfære bidrager til patienternes bedring og giver et rart arbejdsmiljø for klinikkens ansatte. Aldrig før har et hospital virket så hjemligt.

  "De moderne LED'er giver en sublim belysning, hvad angår lysgengivelse, reduceret blænding og visuel komfort. Derudover sparer vi en masse energi i fløjen, og lyskildernes lange levetid reducerer vedligeholdelsesomkostningerne. Vi har altså opnået det optimale resultat på alle punkter."

   

  Franz Josef Feldhaus, teknisk chef, Bergmannsheil Buer-klinikken

  Relaterede cases