Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Belysning, der

  lindrer angst

  Altona børnehospital, Hamborg

   

  Læs, hvordan Philips' hospitalsbelysning øger komforten på Altona børnehospitalet i Tyskland.

  De farverige og beroligende omgivelser på Altona børnehospitalet er oplyst af Philips Lighting

  Farverige og
  beroligende omgivelser

  gør virkelig hele forskellen for alvorligt syge børn og unge, da de er med til at afhjælpe angst. Dette er årsagen til, at vi undgår den typiske hospitalsatmosfære. Philips' løsning bidrager til en positiv atmosfære med masser af lys og indbydende lokaler."

   

  – Swen Höpfner, souschef, Altona børnehospitalet (AKK), Hamborg

  Patientstuerne på Altona børnehospitalet er oplyst af Philips Lighting

  Kundens udfordring

   

  Da klinikken Bergmannsheil Buer åbnede en ny fløj med plads til 31 patienter, var målet at skabe et sted, der føltes mindre som et hospital og mere som et hotel. Philips-teamet stod allerede klar til at hjælpe, men den behagelige, dekorative atmosfære var kun halvdelen af udfordringen. En række høje krav til hygiejne og teknologi skulle opfyldes, og klinikken havde brug for en exceptionel energieffektivitet og et hurtigt investeringsafkast.

  Løsningen


  LED-belysning fungerede ligesom en recept fra lægen. Philips Lighting's energibesparende og prisbillige løsning var at montere 128 DayZone-armaturer på patientstuerne samt i forældreværelserne, opholdsstuerne og receptionen. Det behagelige blændingsfri lys giver en indbydende og behagelig stemning for både ansatte og patienter.

  På badeværelserne installerede vi energieffektive LuxSpace-downlights for at give en vedvarende varm atmosfære. Baggrundsbelysningen i gangene og spiseområderne leveres af iW Cove Powercore, der giver en flot og farverig belysningseffekt. Powercore-enhedens farvetemperatur og lysintensitet kan let justeres af personalet.
  Bygningens facade er udstyret med LED-armaturer og indbyggede spots.

   

  I dag har klinikken en afslappet atmosfære – både indvendig og udvendig. Det er en atypisk hospitalsoplevelse at besøge klinikken – de glødende farver og den forfriskende atmosfære får næsten en til at glemme, at man er på et hospital.

  LED-løsningen gør, at belysningen er bæredygtig og fremfor alt økonomisk pga. det lave vedligeholdelseskrav, det minimale energiforbrug og den lange levetid.

  Relaterede cases