Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Sikre arbejdspladser
  for teknikere

  VRs vedligeholdelseshal, Oulu, Finland


  Se, hvordan LED-belysning i lokaler med stor loftshøjde hjælper VR-teknikere med at udføre vedligeholdelse sikkert.
  Philips Pacific LED-armaturer er installeret for at give god sigt i VR's vedligeholdelseshal.

  Da vi skulle vælge, var det
  vigtigt

  at finde en energibesparende belysningsløsning samt en belysningsløsning, som kunne justeres. Hallerne anvendes hele døgnet, så det er ikke muligt at foruddefinere tidspunkter, hvor lyset skal tændes og slukkes."

   

  - Jussi Kivikoura, Project Manager, VR

  VR's vedligeholdelseshal er nu et lyst arbejdsmiljø takket være Philips' industri-LED-belysning

  Kundens udfordring

   

  VR er et statsejet jernbaneselskab i Finland. VR’s gamle vedligeholdelseshal var et mørkt, snavset sted med gammeldags belysning. Til den nye hal, på 17.000 m2 med seks spor, ønskede VR en mere behagelig arbejdsatmosfære, der gjorde det nemmere for teknikerne at udføre deres arbejde. VR begyndte at skabe en sådan atmosfære med et nøje udvalgt farveskema. Belysning var det næste skridt, og virksomheden ønskede et system, som var energibesparende og nem at rengøre og samtidig leverede et optimalt sigt og komfort.

  Løsningen

   

  LED-belysning var en oplagt løsning. Til belysning i lokaler med stor loftshøjde blev der ophængt GentleSpace-LED'er i loftet. Denne næste generation af armaturer skaber en behagelig arbejdsplads med rent, klart lys. Desuden betyder deres lange levetid, at der går meget lang tid, før nogen skal vove sig op til de høje lofter for at skifte dem.

   

  Til at give god sigt ved siden af perronerne og under togskinnerne blev der installeret Pacific LED-armaturer. Deres smarte, holdbare konstruktion gør det let at rengøre, vedligeholde og opgradere dem. Den nye industrielle belysning er anbragt omhyggeligt for at skabe det optimale sigt for arbejderne. Desuden gør den smarte lysstyring det muligt at dæmpe lyskilderne automatisk, når der er tilstrækkelig dagslys, eller når der ikke arbejdes i området.

   

  Den nye belysning giver en behagelig, sikker arbejdsplads for teknikere, og opfylder alle miljømæssige krav. Takket være de energi- og vedligeholdelsesmæssige besparelser, VR opnår, vil investeringen være tjent hjem i løbet af tre år.

  Forbedring af
  klimaet på arbejdspladsen

  Holdet

  VR

  Kunde

   

  Projektteam Oy

  Belysningsdesign

  Relaterede cases