Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Energirenovering
  med LED-belysning

  PostNord,
  Odense, Danmark

   

  Se, hvor tæt PostNord er på at nå sit miljømål efter at have udskiftet belysningen.

  Posthus med LED-belysning

  Projektet bidrager
  væsentligt til vores

  miljømål om, at vi frem til 2020 vil reducere virksomhedens samlede CO₂-udledning med 40 % i forhold til 2009."

   

  -Projektleder Henrik Seeman, PostNord Danmark

  Posthus med energibesparende LED-belysning

  Kundens udfordring

   

  PostNord har et miljømål, der frem til 2020 skal reducere virksomhedens samlede CO₂-udledning med 40 % i forhold til 2009.

  PostNord med energibesparende LED-belysning

  Løsningen

   

  Der blev udvalgt i alt 15 Philips-armaturer til det samlede projekt. Blandt disse armaturer faldt valget på de bedst egnede til de enkelte bygninger og lokaler, så belysningen blev optimeret i forhold til arbejdsopgaver og funktioner. Deriblandt var CoreLine Waterproof, CoreLine Trunking og CoreLine Recessed.

  ”Medarbejderne siger, at lyset er blevet meget bedre – og at der er mere af det,” siger postmester Mette Gøhns. ”Lysets regelmæssighed er også klart forbedret,” fortæller bygningskonsulent Jakob Hovgaard Kaiser, PostNord Danmark.

  ”Og her i Odense har vi beregnet en årlig besparelse på ca. 300.000 kWh, eller omkring 500.000 kroner. Det bidrager væsentligt til vores CO₂-mål – og med en tilbagebetalingstid på 2,5 år er det samtidig en rigtig god investering.”

  • CoreLine Waterproof
   CoreLine Waterproof
   Ligesom de øvrige CoreLine-produkter byder CoreLine Waterproof på innovative, brugervenlige armaturer af høj kvalitet. Med sit slanke og stilrene design bevarer den en produktarkit...
  • CoreLine Recessed
   CoreLine Recessed
   CoreLine indbygget lever op til løftet fra CoreLine om innovative, brugervenlige armaturer i høj kvalitet. CoreLine indbygget er af høj kvalitet og designet til at erstatte eksiste...

  Relaterede cases