Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Behageligere arbejdsmiljø med
  LED-belysning

  Grundfos

  Bjerringbro, Danmark


  Se, hvordan Grundfos opnåede energibesparelser og et behageligere arbejdsmiljø.
  LED-belysning på fødestue

  Medarbejderne er tilfredse
  med LED-lyset,

  og samtidig nedsætter det energiforbruget.”

   

  -Konceptingeniør Michael Røddik, Grundfos’ teknologicenter

  LED-belysning hos Grundfos

  Kundens udfordring

   

  Som en del af Grundfos’ bæredygtige strategi ønskede de energibesparelser og lavere CO2-udslip. Medarbejderne var desuden utilfredse med de gamle lysrørsarmaturer og metalhalogenlamper, der gav for dårligt lys, hvilket gjorde det mere anstrengende at arbejde.

  Indendørs LED-belysning hos Grundfos

  Løsningen

   

  Løsningen bestod i at benytte LED-belysning med GentleSpace- og PowerBalance LED-armaturer. I montagehallen blev der sat GentleSpace LED-armaturer op, som er udviklet specielt til lokaler med stor loftshøjde. Armaturet tænder øjeblikkeligt, er forsynet med termisk hærdet, hvid glasafskærmning og fås med forskellige specialoptikker.

   

  I Teknologicentret er det forsynet med bevægelsesdetektorer og dagslysdæmpning, ligesom det kan indstilles i forhold til den øvrige belysning, f.eks. ovenlysvinduer. I kontorlandskabet opfylder PowerBalance LED alle normer for kontorbelysning og sikrer et behageligt arbejdsmiljø. Her har armaturet ActiLume-lysstyring med bevægelses- og dagslyssensorer, og man har valgt ’stand alone’-armaturer, som kan justeres efter brugerens behov.

   

  Disse armaturer har resulteret i store energibesparelser og givet medarbejderne et behageligere arbejdsmiljø. ”Pludselig blev det meget nemmere at læse arbejdspapirerne,” fortæller Brian Vinter, der arbejder ved en slibemaskine.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LED-armaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed såfremt investeringen kan betale sig. Systemet skal p...

  Relaterede cases