Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  KIWI har reduceret

  strømforbruget med 50%

  KIWI minipris,
  Auli, Norge

     

  LED-belysning og Dynalite styringssystem har bidraget til store energibesparelser.
  Lysarmaturene danner lange lyslinjer

  Samarbejdet
  med Philips

  og Malthe Winje har været rigtigt fint og bidraget til at gøre KIWI Auli til den mest miljøvenlige dagligvarebutik i Norge."

   

  – Jan Eilif Johansen, butiksudviklingschef, KIWI minipris

  Spotter på nært hold
  LED lyser opp frukt og grønt

  Kundens udfordring


  Miljøbutikken KIWI er bygget efter et princip om at blive energineutral og har et tagintegreret solcelleanlæg, fem energibrønde til jordvarme samt køling. Derudover er der døre og låger på køle- og frysediske, specialdesignede vinduer til øget dagslysadgang, CO2-drevne køleanlæg samt et effektivt ventilationsanlæg, der genvinder spildvarme.
  LED-løsning foran kjøleskap

  Løsningen

   

  Dynalite styrer armaturerne i grupper, hvilket betyder, at der ikke er behov for at programmere belysningen under installation eller ved fremtidig udskiftning af armaturerne. Som lysstyringssystem valgte man Philips Dynalite. Lars Kristian Nygård, markedsansvarlig for lysstyring hos Malthe Winje, fortæller:„Vi havde allerede en løsning i tankerne, før vi mødte kunden, men med kunden fik vi diskuteret os frem til en endnu bedre løsning med Dynalite, da vi delte butikken op i zoner med en sensor i hver. På den måde fik vi det bedste ud af det naturlige lys og lysdæmpningen.”Det er en fleksibel og energieffektiv løsning med lave vedligeholdelsesomkostninger. „Når lysmængden måles i de tre zoner, kan armaturernes lysstyrke reguleres i forhold til lysmængden udefra. Systemet er fuldautomatisk, hvilke betyder, at belysningen reguleres op ved frakobling af alarmen om morgenen og dæmpes, når alarmen bliver slået til om aftenen."

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Kunderne i industrien og i detailhandlen efterspørger belysningsløsninger der kan tjene sig selv ind på kort tid, samtidig med at de overholder alle de relevante standarder for sup...

  Relaterede cases