Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  God og energibesparende

  LED - supermarkedsbelysning

  Dansk Supermarked,

  København


  Se, hvordan Dansk Supermarked sparede over halvdelen af deres elforbrug ved at anvende LED-belysning.
  Netto med Master LEDtube

  Vi får samme
  lysstyrke,

   

  en god farvegengivelse af varerne og meget længere levetid af lyskilderne – og så sparer vi over halvdelen af energiforbruget.”

   

  -Ulrik Leth, el-installatør hos Dansk Supermarked A/S

  Supermarked med LED-belysning

  Kundens udfordring

   

  Dansk Supermarked ønskede, som et led i deres løbende energirenovering, at udskifte deres lysstofrør for at minimere el-forbruget og CO2-udledningen. Det skulle være en løsning med god lyskvalitet, hvor varerne ville blive præsenteret bedst muligt.

  Supermarked med LED-belysning

  Løsningen

   

  Løsningen bestod i at udskifte de strømslugende lysstofrør, der var i butikkerne, med energibesparende MASTER LED-lysstofrør fra Philips. Udskiftningen forventes gennemført i sensommeren 2015 og omfatter alle Bilka-, Føtex- og Netto-butikker i Danmark samt Netto i Sverige og Tyskland.

   

  De nye LED-lysstofrør giver en energibesparelse på 53 % pr. armatur (ved 36 W-armatur). Deres lange levetid på omkring 40.000 timer mod T8-lysrørs ca. 15.000 timer sparer udgifterne til udskiftning, og den længere brændetid forøger også levetiden for de ældste armaturer, da der ikke er risiko for, at de går i stykker under udskiftning af rørene.

   

  Ulrik Leth, el-installatør hos Dansk Supermarked A/S, fortæller: "Vi har fulgt udviklingen af LED-lysrør tæt og er helt sikre på, at det er den rigtige løsning – både hvad angår el-forbrug og lyskvalitet.”

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Philips MASTER LEDtube har en LED-lyskilde integreret i en traditionel lysstofrørsudformning. Dens unikke design skaber et perfekt ensartet visuelt look, som ikke kan skelnes fra t...

  Relaterede cases