Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Ny belysning til

  tankstationer forbedrer tankstationens image

  BP-tankstation,

  Tilburg, Holland

   

   

  Se, hvordan ny belysning forbedrede kundeoplevelsen på BP-tankstationen i Tilburg, Holland.

  Philips og BP

  Et lavt energiforbrug

  er vigtigt

  – og det er følelsen af sikkerhed også. Men det allervigtigste er kundens oplevelse. Kunden bør altid føle, at butikken er et rart sted at opholde sig. Og det er blevet muligt takket være Philips."

   

  – Joost van Aardenne, Asset Manager hos BP Europa SE – BP Nederland

  Den nye energibesparende Philips-belysning skaber en indbydende atmosfære for kunderne.
  Bedre produktbelysning i butikken med Philips' køleskabsbelysning

  Kundens udfordring

   

  BP sætter pris på sine kunder. Derfor valgte energivirksomheden at give en af sine tankstationer en ansigtsløftning ved at undersøge mulighederne for at forbedre kundeoplevelsen. BP havde høje standarder for tankstationen – de var på udkig efter en løsning, der var både innovativ, energibesparende og sikkerhedsfremmende for personalet.

  BP-tankstationens butik med Philips-butiksbelysning

  Løsningen

   

  Med 400 tankstationer i Holland alene er BP en af de største aktører i den hollandske brændstofindustri. Virksomheden indgik et samarbejde med Philips pga. vores speciale inden for vedligeholdelsesydelser, omfanget og kvaliteten af vores sortiment og services og vores langsigtede engagement inden for udviklingen af innovativ belysning. Da det gjaldt renoveringen af tankstationen i Tilburg, var vi klar til at give den gas.

     Indenfor lysnede vi op ved at installere et LED-belysningskoncept. Vi anvendte LuxSpace-downlights for at skabe en mere behagelig atmosfære og sikre, at kunderne føler sig mere velkomne i butikken og dermed er mere tilbøjelige til at blive lidt længere tid og bruge flere penge. Spots på udvalgte varer gør produkterne mere attraktive og hjælper med at tiltrække kundernes opmærksomhed.

   

  Under tankstationens halvtag er forpladsen oplyst af Mini 300-LED- og Petrol LED-lyskilder. Ud over at skabe en indbydende atmosfære og god synlighed for kunderne giver belysningen under halvtaget også en øget sikkerhed for de ansatte, da de langtidsholdbare LED'er ikke skal udskiftes af personalet – dvs. ingen klatren på usikre stiger.

   

  Hvert år har BP energiudgifter for op mod 28.000 euro pr. tankstation. Med Philips' energieffektive lyskilder lykkedes det at reducere dette beløb med 40 %.
   

  Relaterede cases