Flere brands fra

  Stuelamper fra Philips

  Hvorfor stuebelysning fra Philips?

   

  Stuen er hjertet i hjemmet. Et rum, hvor du oplever mange forskellige øjeblikke – her hygger du dig sammen med vennerne, ser fjernsyn, arbejder eller nyder et måltid. Vi kan vise dig, hvordan du tilpasser din belysning til de enkelte aktiviteter, fra klart loftslys til hyggelige stuelamper. Så uanset hvad du laver, skaber du den perfekte atmosfære med din stuebelysning.

  Philips myLiving RING

  Belysning til ophængning

  Skab fantastiske effekter i din stue med belysning til ophængning, som giver rummet et moderne lyst og muntert udtryk, både med lyset tændt og slukket.
  Se ikonet
  Skab en elegant og indbydende atmosfære
  Se ikonet
  Materialer af høj kvalitet
  Se ikonet
  Skab smukke lyseffekter
  Philips lyskilde RING 4091331PN

  Forslag til stuebelysning – til en hyggelig atmosfære

   

  Din stuebelysning skal kunne tilpasses mange situationer, da en bestemt belysning ikke passer til enhver anledning. En loftslampe skaber basis for den perfekte stuebelysning. En dæmpbar lampe i stuen er meget velegnet til at skabe forskellige lysnuancer, fra klart, hvidt lys til hyggeligt varmt lys. Vi anbefaler LED-lyskilder – de giver et blødt, hvidt lys, kan dæmpes og er energibesparende. En loftslampe er meget velegnet som belysning under leg, rengøring eller arbejde. Hvis rummet skal virke varmere, kan du supplere din belysning med følgende:

   

  • Bordlamper på spisebordet, i vindueskarmen eller i reolen
  • En gulvlampe tæt ved sofaen eller lænestolen
  • Vægbelysning kombineret med spejle, malerier, figurer
  • Integreret belysning, f.eks. i reolen

  Kun det bedste til din dagligstue – oversigt over fordelene

  5 års garanti
  Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
  Lysfarvetemperaturer
  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
  Philips energibesparende lyskilde
  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
  LED – gennemsnitlig levetid 15 år
  En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

  Oplys din stue

   

  Stuelamper anvendes ikke kun til at oplyse rummet – lyset kan også være meget dekorativt. Du kan skabe effekter og gøre lyset til en del af din indretning ved brug af den helt rigtige stuebelysning. Kravene til belysningen i stuen afhænger af dens størrelse – lyse, møblerede rum kræver mindre lys end mørke rum, og indirekte belysning skaber en hyggelig stemning.

   

  Har du indrettet et spiseområde i stuen? I så fald er det en god idé at installere en dæmpbar hængelampe over spisebordet. Dermed kan du ændre lyset afhængigt af dine behov – uanset om det drejer sig om middag, spil eller arbejde. Med væglamper der oplyser spejle eller malerier kan du skabe en hyggelig stemning. Det samme gælder for bordlamper i vindueskarmen, i reolen eller på et mindre bord.

  Stuebelysningsdesigntips

  Philips' video om entré – fastfrosset billede

  Se hvordan Philips WarmGlow skaber den perfekte stemning i din stue

  Se ikonet
  Anbring en gulvlampe bag din læsestol, så du har lys nok til at læse din yndlingsbog. Med vores SceneSwitch-produkter kan du indstille tre belysningsniveauer fra klart lys til hyggebelysning – uden brug af en lysdæmper.
  Se ikonet
  Malerier og fotografier kan fremhæves med loftsspotlights. Uanset hvor klart du ønsker lyset, giver vores dæmpbare WarmGlow -lyspærer et hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
  Se ikonet
  Stemningen kan ændres med farvet lys eller dæmpbare lyskilder. Vi anbefaler Philips Hue – med mere end 16 millioner farver kan du gøre din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse.

  Philips myLiving RING

  Belysning til ophængning

  Philips lyskilde RING 4091331PN