Flere brands fra

Forslag

   Soveværelseslamper fra Philips

   Hvorfor soveværelsesbelysning fra Philips?

    

   Dit soveværelse er ikke kun et sted at sove. Det er dit personlige tilflugtssted, hvor du kan slappe af, se TV eller læse en bog. Et fristed, der kræver nøje udvalgt belysning, så du kan skabe den perfekte stemning, hvor du kan føle dig godt tilpas. Vores idéer til soveværelsesbelysning omfatter en lang række soveværelseslamper, vægbelysning og sengelamper, som skaber en virkelig smuk effekt og en varm og hyggelig stemning og giver dig mulighed for at designe dit drømmesoveværelse.

   Philips InStyle

   Loftlys

   Med deres flotte, glatte form er disse smarte loftslamper med kromeffekter det smarte midtpunkt i rummet. Det smarte design med glasdiffuser kaster lyset opad og nedad, hvilket skaber en hyggelig stemning.
   Se ikonet
   Mange anvendelser og udførelser, så der er noget for enhver smag
   Se ikonet
   Justerbar belysning med lysdæmperkontakt
   Se ikonet
   Energibesparelse
   Philips loftslampe InStyle

   Idéer til soveværelsesbelysning

    

   Når du skal vælge soveværelsesbelysning handler det helt grundlæggende om at vælge blødt og varmt lys. Hvad enten du står op om morgenen, mens det stadigt er mørkt udenfor, eller du skal på toilettet i løbet af natten, eller du kan lide at læse i sengen om aften – lys, der blænder, er ubehageligt. Vi anbefaler, at du vælger en dæmpbar loftslampe til soveværelset, så du kan tilpasse lysniveauet til dine behov – som f.eks. at lede efter de manglende sokker eller rede sengen.

   Afhængigt af hvad du foretrækker, kan du vælge mellem væglamper eller sengelamper på hver side af sengen, så du og din partner kan læse eller arbejde uden at forstyrre hinanden. På nogle væglamper kan lyset også justeres, så det f.eks. rettes mod din bog. Her anbefaler vi LED-lamper , da de giver et varmt hvidt lys og samtidigt er energibesparende. Afhængigt af størrelse og møblering kan du bruge forskellig belysning i dit soveværelse for at skabe effekter og en hyggelig stemning. Har du nogensinde tænkt på at installere lys i din garderobe? Det gør det lettere at finde de ting, du skal bruge – selv tidligt om morgenen. Hvis du har en lænestol eller en sofa stående i soveværelset, kan du fremhæve den ved at installere gulvlamper eller bordlamper. Det samme gælder for malerier, fotografier eller spejle, som pynter dine vægge: Med vægbelysning og clip-on-lysarmaturer kan du fremhæve dine personlige favoritter. Nedenstående lamper er velegnede til soveværelsesbelysning:

    

   • Sengelamper på sengebordet
   • Indstillelig vægbelysning på begge sider af sengen
   • En gulvlampe ved siden af lænestolen eller garderoben
   • Installeret lys i garderobeskabet

   Kun det bedste til dit soveværelse – oversigt over fordelene

   5 års garanti
   Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
   Lysfarvetemperaturer
   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
   LED – gennemsnitlig levetid 15 år
   En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

   Soveværelsesbelysningsdesign tips

   Philips' video om soveværelse – fastfrosset billede

   Soveværelsesbelysning fra Philips: Skab dit eget rum efter dine drømme

   Se ikonet
   Ens eller lignende væglamper eller sengelamper skaber symmetri og fremhæver belysningen ved sengen.
   Se ikonet
   Stemningen kan ændres med farvet lys. Vi anbefaler Philips Hue – med mere end 16 millioner farver kan du gøre din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse.
   Se ikonet
   Det er en stor fordel med installeret lys i garderoben, når man skal klæde sig på.
   Se ikonet
   Malerier, fotografier eller møbler kan fremhæves med gulv- eller bordlamper. Uanset hvor klart du ønsker lyset: Vores dæmpbare WarmGlow-lyspærer giver et hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
   Se ikonet
   Med dæmpbare lysarmaturer og stemningsbelysning kan du skabe den perfekte stemning på alle tidspunkter af dagen. Med SceneSwitch kan du vælge mellem tre forskellige belysningsindstillinger – uden behov for lysdæmper eller installation.

   Philips InStyle

   Loftslampe

   Philips loftslampe InStyle