Flere brands fra

Forslag

   Kontorlamper til hjemmekontoret

   Hvorfor belysning til hjemmekontoret fra Philips?

    

   Dit hjem kan blive en rigtig god arbejdsplads. I et hjemmekontor er der fred og ro, så det kan være nemmere at koncentrere sig om komplicerede arbejdsprojekter, studieopgaver eller blot regninger, der skal betales. Vi kan vise dig, hvordan du bruger vores smarte skrivebordslamper og bordbelysning til at skabe den perfekte stemning i dit hjemmekontor. Det betyder, at du kan arbejde på en afslappet, men produktiv måde og have den perfekte belysning til enhver opgave.

   Philips Hue Phoenix

   Bordlampe

    

   Med Philips Hue Phoenix bordlampen får du et dæmpbart varmt til køligt hvidt lys, der kan tilpasses dine daglige aktiviteter. Tilslut belysningen til dit Wi-Fi-netværk i hjemmet via Hue-broen (medfølger ikke), så du nemt kan styre den via din smartenhed.

   LED-logo
   Se ikonet
   Fire lysindstillinger
   Se ikonet
   Varmt til køligt hvidt lys
   Se ikonet
   3D-tekstur til en funklende lyseffekt

   Skrivebordsbelysning&: Se, hvordan Philips kan oplyse dit hjemmekontor

    

   Når du skal vælge skrivebords- og bordbelysning, kan det være en god idé med en blanding af forskellige lyskilder. En loftslampe opfylder behovet for almen belysning og giver den basisbelysning, der er nødvendig for at skåne øjnene og forebygge træthed. Indirekte belysning som væg- eller gulvlamper skaber en hyggelig stemning, og det er vigtigt, når man ønsker en behagelig arbejdsplads. Det er frem for alt vigtigt med den rigtige belysning på selve skrivebordet. Du kan vælge en skrivebordslampe med en fleksibel arm, der kan justeres. Det er vigtigt, at dit arbejdsområde belyses uden blænding. Man kan forhindre skygger ved at placere skrivebordslampen modsat den dominerende hånd: Højrehåndede skal placere skrivebordslampen til venstre, mens venstrehåndede skal have lampen til højre. Vores forskellige lamper er ikke kun beregnet til belysning af dit hjemmekontor, de er også dekorative: Vælg lamper, der passer til dine møbler, og fremhæv din individuelle stil.

   Kun det bedste til dit skrivebord og bord – oversigt over fordelene

   5 års garanti
   Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
   Lysfarvetemperaturer
   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
   LED – gennemsnitlig levetid 15 år
   En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

   Hjemmekontorbelysningsdesigntips

   Philips' video om skrivebordslampe – fastfrosset billede

   Skrivebordsbelysning& fra Philips: Skab det perfekte hjemmekontor

   Se ikonet
   Placer din bordlampe modsat din dominerende hånd for at forhindre skygger, når du læser eller skriver.
   Se ikonet
   Farvet lys eller stemningsbelysning kan være medvirkende til, at du kan koncentrere dig bedre om arbejdet. Med Philips Hue kan du skabe den perfekte stemning med mere end 16 millioner farver.
   Se ikonet
   Computerskærmen skal beskyttes mod indvirkningen fra det naturlige dagslys og lysstrålen fra skrivebordslampen – på den måde undgår du at blive blændet, når du arbejder med din skærm.
   Se ikonet
   Sørg for, at skrivebordslampen oplyser hele dit arbejdsområde.
   Se ikonet
   Til læsning og skrivning anbefaler vi en kombination af funktionel og almen belysning. Du bliver f.eks. mindre træt i øjnene med en dæmpbar belysning. Med SceneSwitch kan du vælge mellem tre forskellige belysningsindstillinger uden behov for lysdæmper eller installation.
   Se ikonet
   Malerier, fotografier eller møbler kan fremhæves med gulv- eller bordlamper. Uanset hvor klart du ønsker lyset: Vores dæmpbare WarmGlow-lyspærer giver et hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
   Philips Hue Phoenix
   bordlampe