Flere brands fra

  Køkkenlamper fra Philips

  Hvorfor køkkenbelysning fra Philips?

   

  Køkkenet er omdrejningspunktet i dit hjem. Et sted, hvor man samles for at lave mad, snakke og hygge sig, mens man spiser. Men for at alt det kan ske, skal køkkenet være udstyret med den bedste køkkenbelysning. Vi kan vise dig idéer til køkkenbelysning, som er vidunderligt praktiske og funktionelle, men også varme og indbydende. Hertil hører en blanding af omgivende lys, effektlys og arbejdslys, så du er sikker på at få det optimale ud af dit køkkendesign. Uanset hvad du laver i køkkenet, kan vi hjælpe dig med at skabe den rigtige stemning.

  Philips Amaze Hue

  Belysning til ophængning

   

  Suppler dit Philips Hue-system med Amaze Philips Hue white ambiance pendlen og nyd det naturlige hvide lys, der giver ny energi og gør det lettere at vågne, koncentrere sig, læse og slappe af. Glæd dig over dette unikke pendeldesign, der passer overalt.

  LED-logo
  Se ikonet
  LED-lys af høj kvalitet
  Se ikonet
  Varm hvid til køligt, klart dagslys
  Se ikonet
  Garanteret problemfri, trådløs dæmpning
  Philips lyskilde Amaze 4023331P7

  Køkkenbelysningsidéer

   

  Har du allerede en fin loftslampe i dit køkken? Det er en god start, da en loftslampe sørger for den basale oplysning af rummet og gør det nemt at orientere sig. Men en loftslampe er ikke nok til at oplyse alle områder i dit køkken. Vi anbefaler LED-lyskilder – de giver et blødt, hvidt lys, kan dæmpes og er energibesparende. Afhængigt af, hvor stort dit køkken er, anbefaler vi følgende komponenter ved planlægningen af din køkkenbelysning:

  Kun det bedste til dit køkken – oversigt over fordelene

  5 års garanti
  Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
  Lysfarvetemperaturer
  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
  Philips energibesparende lyskilde
  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
  LED – gennemsnitlig levetid 15 år
  En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

  Oplys arbejdsområdet i dit køkken


  Alle amatørkokke ved det: Det allervigtigste er et godt, klart lys under madlavningen. For at få en god oplevelse med madlavningen er det meget vigtigt  at vælge en ensartet og ikke-reflekterende køkkenbelysning. I madlavningsområdet er en neutral hvid belysning optimal.
   
  Hvis  du har et alrum, skal der også monteres belysning i spiseområdet, da der sker  mange ting her, det være sig en romantisk middag for to, venner på besøg til middag eller børn, der læser lektier ved bordet – der foregår hele tiden noget. Det er derfor, at du skal kunne indstille din køkkenbelysning efter de aktiviteter, der er i gang. En hængelampe over spisebordet, som giver et varmt hvidt lys, der kan dæmpes, er helt sikkert et godt valg her, da lyset kan tilpasses dine individuelle behov.
   
  Med en dekorativ køkkenbelysning kan du skabe en varm og hyggelig stemning i dit køkken. LED-lyskilder giver et fantastisk varmt hvidt lys og har en enestående lang levetid. Farverigt lys kan også bidrage til en hyggelig stemning i dit køkken. Du kan skifte farve afhængigt af dit humør og føle dig godt tilpas i dit eget køkken.

  Køkkenbelysningsdesign – tips

  Køkkenbelysningsdesign – tips – Philips

  Find ud af, hvordan Philips oplyser dit køkken

  Se ikonet
  Funktionelle lysarmaturer, der er installeret usynligt under skabene, oplyser arbejdsområdet, så du opnår større sikkerhed under arbejdet i køkkenet.
  Se ikonet
  Skjulte spotlights ovenpå skabene oplyser loftet og væggene, hvilket giver en skyggefri belysning. Uanset hvor klart du ønsker lyset: Vores dæmpbare WarmGlow -lyspærer giver et hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
  Se ikonet
  Monterede spotlights over køkkenvasken sørger for funktionel belysning i dette område.
  Se ikonet
  Bestemte områder som f.eks. baren eller arbejdsområder kan fremhæves med belysning, der lyser ned fra loftet – på den måde kan du skabe kontraster og gøre din køkkenbelysning til noget helt specielt. Få en individuel belysningsoplevelse med Philips Hue, hvor du kan vælge mellem mere end 16 millioner farver.
  Se ikonet
  Med dæmpbare lysarmaturer kan du skabe den perfekte stemning omkring middagsbordet i alle situationer. Med SceneSwitch kan du vælge mellem tre forskellige belysningsindstillinger – uden behov for lysdæmper eller installation.

  Philips Amaze Hue

  Belysning til ophængning

  Philips lyskilde Amaze 4023331P7