Flere brands fra

Forslag

   Entrélamper fra Philips

   Hvorfor entrébelysning fra Philips?

    

   Entréen er det første rum, som dine gæster oplever i dit hjem. Det første indtryk er vigtigt, så sørg altid for en varm og indbydende atmosfære. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette entrébelysning til enhver indretning, fra klare loftslamper til bord- og væglamper med blødt lys. Smukke, æstetiske design til entrébelysning, som også har en betydning for, hvordan du og dine gæster bliver budt velkommen i dit hjem.

   Philips Hue White Ambiance

   Startsæt

    

   Kom godt i gang med startsættet Philips Hue white ambiance, og føl dig godt tilpas med naturligt, hvidt lys til alle tidspunkter på dagen, fra solopgang til solnedgang.

   LED-logo
   Se ikonet
   Belysningsløsninger, der giver ny energi og gør det lettere at koncentrere sig, læse eller slappe af
   Se ikonet
   Vågn blidt til din helt egen solopgang
   Se ikonet
   Lysstyring præcis som du ønsker det
   Philips hue White Ambiance 871869654869

   Funktionel entrébelysning – til et perfekt første indtryk

    

   Dit valg af entrébelysning bestemmes af forskellige faktorer. Entréens størrelse afhænger af husets størrelse, og der vil derfor være forskellige krav, der skal opfyldes.

   Generelt skal der være en basisbelysning i entréen, så rummet oplyses ensartet. Entréloftslamper er specielt velegnede til dette formål. Men hvis det drejer sig om en stor entré, kan de muligvis ikke oplyse hele rummet. Indirekte belysning på væggene er med til at gøre rummet mere hyggeligt og indbydende og skaber et godt første indtryk af dit hjem. Større rum kan fremhæves med spotlights, som giver en ensartet belysning og hjælper dig med at se, hvor du går.

   Kun det bedste til din entré – oversigt over fordelene

   5 års garanti
   Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
   Lysfarvetemperaturer
   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
   LED – gennemsnitlig levetid 15 år
   En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

   Gør din indgang til noget helt særligt med entrébelysning

    

   Når basisbelysningen er installeret i entréen, drejer det sig om at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Lysinstallationer kan fremhæve de smukke dekorative elementer, som ofte findes i større entréer. Bordlamper på kommoden eller skænken skaber varme lysøer. Vægarmaturer kan være med til at fremhæve billeder og skulpturer. Garderoben kan fremhæves med downlights eller spotlights på et wire-, stang- eller skinnesystem. Når der skal vælges belysning til en entré med spejle, anbefaler vi vægarmaturer med blændingsfrit, blødt lys. LED-lamper og -lys med farver kan skabe et mere farvestrålende indtryk i entréen.

   Entrébelysningtips

   Philips' video om entré – fastfrosset billede

   Entrébelysning fra Philips: Find den rigtige belysning til din entré

   Se ikonet
   LED-lyskilder eller energibesparende lyskilder giver mange timers lys.
   Se ikonet
   Farvet belysning kan fremhæve din entré på en helt særlig måde. Brug Philips Hue og vælg mellem 16 millioner farver.
   Se ikonet
   Giv en varm velkomst med dæmpbart lys. WarmGlow -pærer giver et hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
   Se ikonet
   Brug naturligt lys i entréen. Entrélamper skal have en farvegengivelse i høj kvalitet.
   Se ikonet
   Klart lys til når man skal i gang om morgenen og en behagelig belysning til når man kommer hjem om aftenen: SceneSwitch giver det helt rigtige lys på alle tider af døgnet, uden at det er nødvendigt at dæmpe lyset.

   Philips hue white ambience

   startsæt

   Philips hue White Ambiance 871869654869