Flere brands fra

Forslag

   Badeværelsesbelysning fra Philips

   Hvorfor badeværelsesbelysning fra Philips?


   Dit badeværelse har ikke den samme funktion hele tiden. Om morgenen er det det sted, hvor man så hurtigt som muligt skal blive klar til at gå i skole eller på arbejde. Om aftenen omdannes det til en oase til velvære, hvor du kan nyde et afslappende skumbad, mens du læser en god bog. Vi har de  bedste idéer til badeværelsesbelysning, så du altid får den rigtige belysning. Fra klare loftslamper og spotlights til spejlbelysning og farvet lys til stemningsskift. Perfekte idéer til badeværelsesbelysning, som kan friske rummet op.

   Philips myBathroom Hotstone

   Vægbelysning

    

   Med Philips myBathroom Hotstone LED-vægbelysning får du det perfekte lysniveau i dit badeværelse. Med en syntetisk diffuser og forkromet sokkel viser den flotte lyskilde huden i dens naturlige farve, så det er nemt at lægge makeup, barbere sig o.l., mens rummet bliver klart oplyst.   

   LED-logo
   Se ikonet
   LED-lys af høj kvalitet
   Se ikonet
   Varmt hvidt lys
   Se ikonet
   Energibesparelse

   Vores mest populære badeværelsesbelysning

    

   Din badeværelsesbelysning skal kunne tilpasses de forskellige situationer i løbet af dagen. Ved at installere dæmpbar belysning kan man selv bestemme, hvor meget lys , der skal bruges til de forskellige opgaver. Med loftslamper eller indbyggede spotlights får du nemt den almene belysning, der er nødvendig, når man gør sig klar om morgenen eller til rengøring af badeværelset. Med vægbelysning kan du opnå specielle effekter og åbne rummet op. For at skabe en hyggelig atmosfære til dit bad kan du overveje stemningslys, der kan ændre farve. Denne belysning kan nemt tilpasses til din badeværelsesindretning og dit humør. Spejlet er en vigtig del af badeværelset. Og det er derfor vigtigt at have det rigtige lys ved spejlet, som bør belyses ovenfra og fra begge sider. Spejlbelysningen skal lyse på ansigtet for at eliminere alle skygger.  

   Kun det bedste til dit badeværelse – oversigt over fordelene

   5 års garanti
   Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
   Lysfarvetemperaturer
   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
   LED – gennemsnitlig levetid 15 år
   En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

   Sikre badeværelseslamper – perfekt egnet til fugtige rum


   På badeværelset er det uundgåeligt, at der både bruges strøm og vand – det kan forekomme at være en problematisk kombination. Philips' badeværelseslamper er designet til fugtige miljøer, og det er derfor helt sikkert at bruge dem. Et badeværelse inddeles i tre fugtighedszoner, og derfor er vores badeværelseslamper klassificeret som IP23, IP44 eller IP65. Jo tættere belysningen er på vandhaner og bruser, og jo større risiko der er for at belysningen bliver våd, desto større skal den anvendte IP-klassificering være. IP-værdien angiver lyskildens modstandsdygtighed over for vand. Følgende gælder: Jo højere nummeret er, desto større er beskyttelsen. Din sikkerhed og sundhed er vigtig for os.

   Badeværelsesbelysningsdesign – tips

   Philips' video om badeværelse – fastfrosset billede

   Oplev badeværelsesbelysning fra Philips: Skab dit eget wellness-område.

   Se ikonet
   Den bedste måde at oplyse et spejl på er fra toppen og fra begge sider. Spejlbelysningen skal lyse på ansigtet for at eliminere alle skygger.
   Se ikonet
   Det er en fordel at supplere almen belysning med opgavebelysning til barbering eller lægning af makeup.
   Se ikonet
   En væglampe kan give smukke lyseffekter og åbne rummet for at skabe stemning. Vi anbefaler Philips Hue – med mere end 16 millioner farver kan du gøre din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse.
   Se ikonet
   Bruseren er et andet område til opgavebelysning. Installer en eller to indbyggede spotlights med IP65 over bruseren og i nærheden af badet.
   Se ikonet
   Installer lysdæmperkontakter i badeværelset for at få fuld kontrol over den mængde lys, som du ønsker eller har brug for på et givent tidspunkt. Med vores SceneSwitch-produkter kan du indstille tre belysningsniveauer fra klart lys til hyggebelysning – uden brug af en lysdæmper.
   Se ikonet
   Skab den perfekte følelse af velvære i dit badeværelse med WarmGlow. Uanset hvor klart de dæmpbare lyspærer skal lyse: De giver altid et helt perfekt hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.

   Philips myBathroom Hotstone

   Vægbelysning