Flere brands fra

  Børnelamper fra Philips

  Hvorfor børnebelysning fra Philips?


  Du vil gerne skabe et vidunderligt sted for de små poder. Et rum, hvor de kan sove, putte sig og lege i de første år af deres liv, før det bliver til et rum fuldt af eventyr, hvor de kan lære, gå på opdagelse og være sammen med venner. Vores børneværelseslamper skaber en spændende atmosfære, som sætter gang i fantasien. De sørger for en hyggelig og afslappende stemning, der giver en god nats søvn. Fordi alle børn fortjener et rum, hvor de kan drømme.

  Philips Find Dory

  Fakkel

   

  Med denne Disney Find Dory-fakkel fra Philips kan små piger og drenge forvandle deres værelse til Dorys drømmende, blå verden. Det er den perfekte måde at opleve Dorys herlige rejse, hvor hun finder hjem til sin familie med Nemo og alle de andre.

  LED-logo
  Se ikonet
  Til børn
  Se ikonet
  LED-lys af høj kvalitet
  Se ikonet
  Robuste og modstandsdygtige over for vanddråber
  Philips fakkel 7176735P0

  Børnebelysning – til magiske øjeblikke

   

  For at vores små kan føle sig trygge og glade skal børneværelset være udstyret med en egnet belysning. Det vigtigste er en basisbelysning, der giver tilstrækkeligt lys og samtidigt beskytter øjnene. Natlamper og projektører i et børnevenligt design skaber en god stemning i rummet og giver det en særlig charme. Spirende superhelte finder deres yndlingsfigurer på vores lamper, mens små prinsesser kan drømme om deres helt eget eventyrslot. For at dine børn kan opleve eftermiddage fulde af spænding, anbefaler vi, at du medtager følgende belysningskomponenter:

   

  • Væg- og loftsbelysning til basal oplysning
  • Natlamper og projektører for at sikre en god nats søvn
  • Skrivebordslamper til afslappet lektielæsning eller kreativ udfoldelse

  Kun det bedste til dit børneværelse – oversigt over fordelene

  5 års garanti
  Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
  Lysfarvetemperaturer
  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
  Philips energibesparende lyskilde
  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
  LED – gennemsnitlig levetid 15 år
  En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

  Den farvestrålende verden på børneværelseslamper fra Philips

   

  Væg- eller loftslamper er de mest populære lamper til denne type belysning. For at beskytte små børns følsomme øjne skal du sørge for, at denne belysning kan dæmpes og ikke blænder.

   

  Varme natlamper og bordlamper skaber en hyggelig og beroligende stemning i børneværelset og giver de små en følelse af tryghed. Med projektører kan der vises fantastiske historier på væggen og loftet, som kan være beroligende, så børnene kan falde i søvn. LED-lamper med dine børns yndlingsfigurer på sengebordet eller i loftet giver ikke blot en masse sjov i børneværelset, men sørger også for søde drømme og en god orientering om natten.

   

  Hvad enten de laver lektier, tegner eller leger – børn tilbringer megen tid ved deres skrivebord. Med den rigtige skrivebordslampe kan du oplyse de smås arbejdsplads perfekt og sørge for, at der er det rigtige lys til at skabe et produktivt arbejds- og legemiljø.

  Børnebelysning – tips

  Fastfrosset billede

  Børneværelsesbelysning fra Philips: Skab dit eget rum til drømme

  Se ikonet
  Dine børn sovemønstre kan forstyrres af skarpt lys, så blid og varmere belysning anbefales til børneværelset. Vi anbefaler WarmGlow: De dæmpbare lyspærer giver et hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
  Se ikonet
  Lyskontakterne skal være inden for rækkevidde fra barnets seng, så det kan tænde sengelampen, hvis det skal på wc midt om natten.
  Se ikonet
  Et sjovt supplement i børneværelset er farvet belysning. Med Philips Hue kan de små vælge mellem mere end 16 millioner farver og skabe den perfekte stemning til ethvert eventyr.
  Se ikonet
  Vælg altid børnesikre materialer, hvilket omfatter ikke-giftig maling og dele, som ikke kan afmonteres.
  Se ikonet
  Hvad enten børnene leger med deres venner, læser lektier eller læser godnathistorier: I børneværelset sker der en masse forskellige ting hele dagen. Prøv SceneSwitch, så du nemt kan skabe den rette stemning til dem hver især.

  Philips Find Dory

  Fakkel

  Philips fakkel 7176735P0