Forslag

  SceneSwitch LED

  Bukko med tredobbelt spotlys

  Tre lysindstillinger, Virker sammen med lysafbryder, Perfekt til at skabe stemning, Blid LED, behagelig for øjnene 5060330P0 Find lignende produkter
  • Én lyskilde. Din kontakt. Tre lysindstillinger.

   50603/30/P0

   SceneSwitch LED

   Bukko med tredobbelt spotlys

   50603/30/P0 Find lignende produkter

   Indimellem får du lyst til at ændre atmosfæren, så den passer til det, du foretager dig. Med Philips SceneSwitch LED spots kan du let ændre lysindstillingen med din eksisterende vægkontakt. Der kræves ingen lysdæmper eller ekstra installation. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 1.119,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Én lyskilde. Din kontakt. Tre lysindstillinger.

  Fungerer sammen med din lyskontakt på væggen

  • Designet til at forkæle dine øjne

   Designet til at forkæle dine øjne

   Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

  • Nem montering med ClickFIX

   Nem montering med ClickFIX

   Du kan nemt selv montere dine spots. Takket være ClickFIX systemet har du ikke brug for et ekstra sæt hænder. Monter blot beslaget i loftet og forbind ledningerne, hvorefter lyskilden kan fastgøres i ét "hug".

  • Ændr stemningen med et klik på din eksisterende lyskontakt

   Du kan ændre rummets atmosfære, så den passer til det, du er i gang med. Med Philips SceneSwitch LED spots kan du let ændre indstillingen fra klart lys over naturligt lys til hyggeligt, varmt lys. Det er ikke nødvendigt at installere en lysdæmper eller lignende. Det eneste, du skal bruge, er en ganske almindelig kontakt.

  • Nulstil spotten til standardfabriksindstillingerne

   Hvis du bruger flere SceneSwitch lys, og de ikke længere er synkroniseret, skal du blot trykke to gange på kontakten (slukke den og tænde den igen inden for et sekund) for at nulstille dem til standardfabriksindstillingerne.

  • Hent din sidste lysindstilling automatisk

   Denne SceneSwitch spot har en indbygget hukommelseschip, som husker din sidste lysindstilling, hvis kontakten er slukket i mere end 6 sekunder. Hvis du ikke skifter mellem aktiviteter så ofte, er lyset i din foretrukne tilstand, når du tænder det igen.

  • Højt lysudbytte – 1.290 lumen

   Oplys dit hjem med belysning af høj kvalitet

  • Integreret LED lys

   Dette spot har integreret LED lys i høj kvalitet, der giver et optimalt lysudbytte.

  • 5 års garanti for fred i sindet

   Alle vores spots er bygget til at holde. De leveres med en fuld 5-års-garanti på den hele produktet for at sikre, at du kan nyde langtidsholdbar kvalitetsbelysning hver dag.

  • Fuld lysstyrke, når du tænder

   Med Philips LED spots behøver du ikke at vente. De giver fuld lysstyrke, så snart de tændes. Det glødepærelignende varme hvide lys skaber straks en hyggelig, indbydende atmosfære.

  • Få LED lys i høj kvalitet, og spar samtidigt energi

   LED lys sparer op til 80 % energi i forhold til en traditionel belysning med samme lysudbytte. Når du køber en Philips LED lyskilde eller pære, sparer du penge med det samme. For hver lyskilde du erstatter med LED lys, kan du med det samme se besparelsen på elregningen.

  • Den perfekte lysstråle til effektbelysning

   Dette LED spot er moderne med et velkendt, bredt lysvinkelsudbytte (40 grader), som er velegnet både til effektbelysning og almen belysning. Det er ideel til brug i køkkener og daglig- og spisestuer.

  • Justerbart spothoved giver maksimal fleksibilitet

   Det indstillelige spothoved er designet til at rette lyset derhen, hvor du har brug for det.

  • Lampelevetid op til 25 års brug

   LED lys holder længere, så du undgår besværet ved hyppig udskiftning af lyskilden. Dette betyder en væsentlig reduktion af affald, men du sparer også penge på lang sigt.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.