Forslag

  myLiving

  Væglampe

  MAHOGANY, mat krom, LED 3882917P1 Find lignende produkter
  • Dekorer dit hjem med lys

   38829/17/P1

   myLiving

   Væglampe

   38829/17/P1 Find lignende produkter

   Philips Instyle Mahogany-pendlen har en finish i krom, med nuancer i matteret og klart glas. Denne pendel er en stilfuld tilføjelse til dit interiør og vil oplyse dit rum med dæmpbart, varmt hvidt LED lys. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Dekorer dit hjem med lys

  • LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilde af høj kvalitet

   LED teknologien, som er indbygget i denne Philips lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkelig og giver en optimal lyseffekt samt fremhæver de levende farver i dit hjem.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • click!FIX system, der letter installationen

   click!FIX system, der letter installationen

   Denne LED lampe gør brug af click!FIX, et nyt og revolutionerende monteringssystem, patenteret af Philips. Med click!FIX kan du nemt monterer din lyskilde i 4 enkle trin. Det er nemt og hurtigt!

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

  • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

   Denne lyskilde er designet til en moderne livsstil, så den passer til dit hjems indretning og giver den et personligt præg.

  • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.