Flere brands fra

  • Nyd øjeblikket fuldt ud

   50582/31/P0
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   myLiving

   Spot

   50582/31/P0 Find lignende produkter

   Philips myLiving Contemporary er en serie af spots med elegante silhuetter og lys af høj kvalitet, der passer til nutidens smag, trend og livsstil. Det varme hvide lys fra LED'er i høj kvalitet er ideelt til effektbelysning. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd øjeblikket fuldt ud

  • Den perfekte lysstråle til effektbelysning

   Den perfekte lysstråle til effektbelysning

   Denne Philips spot har den perfekte lysstråle til effektbelysning. Med bundtet lys kan du fremhæve enhver detalje i din indretning.

  • Justerbart spothoved

   Justerbart spothoved

   Ret lyset hen, hvor du har brug for det, ved at justere, rotere eller vippe lampens spothoved.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • Materialer i høj kvalitet

   Denne lampe er formet af lagdelte mønstre i materialer af høj kvalitet med en førsteklasses finish. Dette sikrer et solidt og langtidsholdbart produkt, som vil forskønne dit hjem i mange år fremover.

  • Til ethvert rum i dit hjem

   Denne Philips spot er fuldt funktionel og samtidig meget elegant og vil tilføje et dekorativt element til ethvert rum i dit hjem.

  • Naturlige og genkendelige former

   Bløde overgange og buede linjer definerer Philips myLivings tidløse udseende. myLiving spots er praktiske, elegante og diskrete og passer perfekt ind i enhver tidssvarende indretning.

  Se alle specifikationer