Flere brands fra

 • Stilfuld besparelse

  40759/31/16
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  myLiving

  Pendel

  40759/31/16 Find lignende produkter

  Denne smukke hvide pendel fra Philips har et dråbeformet design, der gør den til rummets naturlige omdrejningspunkt. Den bader rummet i et energibesparende, varmt hvidt lys og giver inspiration til nye indretningsmuligheder. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Stilfuld besparelse

designlampe

 • Energibesparelse på op til 80 %

  Energibesparelse på op til 80 %

  Den store fordel ved fluorescerende belysning er energieffektiviteten. Denne type belysning forbruger kun en femtedel af den energi, en traditionel pære forbruger. Det betyder, at du kan reducere din elregning med ca. 80 %, hvis du udskifter dine standardpærer med Philips fluorescerende belysning!

 • Pære med ultralang levetid

  Pære med ultralang levetid

  Philips-pære med ultralang levetid medfølger, levetid op til 12.000 timer.

 • Robust og pålidelig

  Robust og pålidelig

  Bygget til at leve længe. Alle dele i belysningsserien fra Philips består af materialer og komponenter i høj kvalitet. Med denne lyskilde fra Philips kan du nu købe et lysarmatur i høj kvalitet, som holder længe.

 • Spredt, varmt hvidt lys

  Spredt, varmt hvidt lys

  Denne lyskilde benytter den nyeste energibesparende lyskildeteknologi fra Philips, så du får en strøm af varmt, hvidt naturligt lys. Det spredte lys vil oplyse dit rum med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet. Spredt lys er perfekt til almen belysning.

 • Stilfuldt moderne design

  Denne lyskilde fra Philips har et rent og moderne look, der bryder med stilen i de traditionelt klodsede og grimme energibesparende produkter. De slanke og flotte designlamper i serien er hver især omhyggeligt designet som den perfekte kombination af form og funktion.

 • Stilfuld hvid

  Enkel, blød og altid elegant - hvid er en tidløs, opmuntrende farve, der tilføjer renhed til enhver indretning.

Se alle specifikationer