Forslag

  myLiving

  Pendel

  Surrey, Børstet kobber 3653205E7 Find lignende produkter
  • Skab den rette stil med lys

   36532/05/E7

   myLiving

   Pendel

   36532/05/E7 Find lignende produkter

   Nyd det ikoniske design med en vintagelampe, der passer perfekt til din personlige stil. Philips myLiving Surrey-pendlen er udført i børstet kobber med en hvid inderside. Det tidløse design ser fantastisk ud i en moderne eller retroinspireret indretning. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Skab den rette stil med lys

  Fuldend det vintage-inspirerede look

  • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

  • Materialer i høj kvalitet

   Denne lampe er formet af lagdelte mønstre i materialer af høj kvalitet med en førsteklasses finish. Dette sikrer et solidt og langtidsholdbart produkt, som vil forskønne dit hjem i mange år fremover.

  • Skab en stilfuld og personlig stemning

   Denne lampe har et smukt og tidløst design. Dens ikoniske form er en udsøgt blanding af fortid og nutid, og det gør den til den ideelle belysningsløsning, uanset om den skal bruges i et hjem med klassisk eller moderne indretning – eller begge dele på én gang.

  • Pære medfølger ikke

   Lampen leveres uden lyskilde, hvilket gør dig i stand til at vælge den lyseffekt, der passer bedst til rummet og din personlige smag. Ved at vælge en Philips LED lyskilde sikres en høj kvalitet og langvarig lyseffekt.

  Se alle specifikationer