Forslag

  myLiving

  Loftslampe

  CL505, Hvid, RF-dæmpning 8718699680954 Find lignende produkter
  • Den ønskede stemning lige ved hånden

   8718699680954

   myLiving

   Loftslampe

   8718699680954 Find lignende produkter

   Skab den rette atmosfære hver gang. Med blot et par klik på fjernbetjeningen giver LED alt-i-en loftlys fleksibilitet og bekvemmelighed til at vælge blandt et udvalg af lysindstillinger til ethvert øjeblik. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Den ønskede stemning lige ved hånden

  Med EyeComfort – lys, der er behageligt for dine øjne.

  • EyeComfort - lys, der er skånsomt for øjnene

   Dårlig lyskvalitet kan belaste øjnene. Mange af os bruger meget tid indendørs, og det er derfor vigtigere end nogensinde før at have ordentlig belysning i hjemmet. Vores produkter udsættes for strenge tests indenfor kriterier såsom flimren, strobe, blænding, farvegengivelse og dæmper-effekt for at sikre, at de lever op til EyeComfort-kravene. Philips LED-pærer leverer ikke blot komfortabel belysning, de bliver også ved med det gennem hele deres levetid og leverer dermed konstant lyskvalitet, lysudbytte og farve i mere end et årti. Skift til belysning, der er godt for dine øjne. De vil takke dig.

  • Lang levetid op til 15.000 timer

   Philips' LED teknologi forlænger dine produkters levetid op til 15.000 timer.

  • Kan dæmpes

   Du kan ændre stemningen ved at skrue ned for LED lysstyrkeniveauet, fra klart hvidt lys til et hyggeligt skær - præcis ligesom traditionelle lamper.

  • SceneSwitch farveskift

   Med SceneSwitch farveskift kan du indstille den overordnede atmosfære i et område i hjemmet. Hold koncentrationen med køligt dagslys, bliv mere produktiv med køligt hvidt lys eller slap af med varmt hvidt lys. Forbrugerne kan i al sin enkelthed kontrollere lyset i deres hjem, alt efter deres daglige aktiviteter.

  • Ensartet lysfordeling

   Kast lys over dine rum på en jævn og ensartet måde.

  • 4 forudindstillede scener

   Drag fordel af forskellige stemninger med lysscener til enhver lejlighed - forudindstillet for bekvemmelighed.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.