Flere brands fra

Suggestions

    myLiving

    Loftslampe

    POLYGON, krom, LED 3951711P1 Find lignende produkter
    • Dekorer dit hjem med lys

      39517/11/P1

      myLiving

      Loftslampe

      39517/11/P1 Find lignende produkter

      Philips myLiving Poligon er en stilfuld loftslampe med kontrasterende lag af sandblæst glas og metal, som er let at montere. Denne lampe gør din indretning spændende og lyser rummet op med et varmt hvidt LED lys. Se alle fordelene

    Videoer

    [trigger to render Video Gallery]

    Billeder

    Dekorer dit hjem med lys

    • LED lyskilde af høj kvalitet

      LED lyskilde af høj kvalitet

      LED teknologien, som er indbygget i denne Philips lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkelig og giver en optimal lyseffekt samt fremhæver de levende farver i dit hjem.

    • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

      Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

      Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

    • Energibesparende

      Energibesparende

      Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

    • Varmt hvidt lys

      Varmt hvidt lys

      Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

    • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

      Denne lyskilde er designet til en moderne livsstil, så den passer til dit hjems indretning og giver den et personligt præg.

    • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

      Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

    Se alle specifikationer