Flere brands fra

  • Dekorer dit hjem med lys

   38236/11/E0

   myLiving

   Loftslampe

   38236/11/E0 Find lignende produkter

   Lad dit hjem lyse op med denne skinnende Philips myLiving Coda-loftslampe. Dens dobbeltlagede hoved i metal og glas skaber en funklende lyseffekt. Lysintensiteten kan justeres, så den passer til enhver lejlighed. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Dekorer dit hjem med lys

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • Der følger altid en Philips pære med

   Der følger altid en Philips pære med

   Philips pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

  • Justerbar lysintensitet med Hue Dimmer Switch

   Justerbar lysintensitet med Hue Dimmer Switch

   Lysstyrken i denne LED lyskilde fra Philips kan justeres med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Det gør lyskilden i stand til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, hvad enten det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen.

  • Justerbar, frit bevægelig arm

   Justerbar frit bevægelig arm, så lyset kan rettes hen, hvor det er nødvendigt.

  • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

   Denne lyskilde er designet til en moderne livsstil, så den passer til dit hjems indretning og giver den et personligt præg.

  • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

  Se alle specifikationer