Forslag

  myLiving

  Indbygningsspot

  SHELLBARK, krom, LED 5020311P0 Find lignende produkter
  • Skab den rette stil med lys

   50203/11/P0

   myLiving

   Indbygningsspot

   50203/11/P0 Find lignende produkter

   Få det rigtige lys til dit humør – fra lyst og klart til varmt og hyggeligt. Med Philips Shellbark WarmGlow-indbygningsspot kan du nemt dæmpe lyset til det rigtige niveau – fra lyst og klart, når der er behov for det, til indbydende varmt i en hyggestund. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Skab den rette stil med lys

  Nyd et hyggeligt hjem

  • LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilde af høj kvalitet

   LED teknologien, som er indbygget i denne Philips lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkelig og giver en optimal lyseffekt samt fremhæver de levende farver i dit hjem.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • Kompatibel med de fleste lysdæmpere

   Kompatibel med de fleste lysdæmpere

   Denne LED lyskilde fra Philips indeholder den nyeste LED teknologi, der fungerer sammen med de fleste lysdæmpere. Du kan blot bruge din nuværende lysdæmper eller enhver anden type lysdæmper!

  • Lang brugstid på op til 30 år

   Lang brugstid på op til 30 år

   En lyskilde, du kan stole på. De indbyggede LED'er, der anvendes i denne Philips LED lyskilde, varer i op til 30.000 timer (hvilket svarer til 30 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

  • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

   Denne lyskilde er designet til en moderne livsstil, så den passer til dit hjems indretning og giver den et personligt præg.

  • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

  • Materialer i høj kvalitet

   Denne lampe er formet af lagdelte mønstre i materialer af høj kvalitet med en førsteklasses finish. Dette sikrer et solidt og langtidsholdbart produkt, som vil forskønne dit hjem i mange år fremover.

  • WarmGlow-dæmpbar

   Designet til at levere kvalitetsdæmpning for at skabe den helt rigtige stemning til enhver aktivitet. Jo mere du dæmper lyset, desto varmere en atmosfære skabes der.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.