Flere brands fra

  myLiving

  Indbygningsspot

  Asterope, Hvid, LED 591803116 Find lignende produkter
  • Tilføj kontraster til dit hjem med lys

   59180/31/16
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   myLiving

   Indbygningsspot

   59180/31/16 Find lignende produkter

   Den slanke Philips Smartspot Asterope LED indbygningsspot i hvid sidder fladt mod dit loft og giver en ren silhuet. Dens avancerede LED'er, der er fuldt retningsjusterbare og kan lysdæmpes, producerer varmt hvidt lys, der er klart og smukt som halogen. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Tilføj kontraster til dit hjem med lys

  • LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilde af høj kvalitet

   LED teknologien, som er indbygget i denne Philips lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkelig og giver en optimal lyseffekt samt fremhæver de levende farver i dit hjem.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • Justerbart spothoved

   Justerbart spothoved

   Ret lyset hen, hvor du har brug for det, ved at justere, rotere eller vippe lampens spothoved.

  • Kompatibel med de fleste lysdæmpere

   Kompatibel med de fleste lysdæmpere

   Denne LED lyskilde fra Philips indeholder den nyeste LED teknologi, der fungerer sammen med de fleste lysdæmpere. Du kan blot bruge din nuværende lysdæmper eller enhver anden type lysdæmper!

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

  • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

   Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

   Denne lyskilde er designet til en moderne livsstil, så den passer til dit hjems indretning og giver den et personligt præg.

  • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

  Se alle specifikationer